Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23hetesen +10kg? Ti hogy...

23hetesen +10kg? Ti hogy álltok a kilókkal? Van félni valóm az elhizástól?

Figyelt kérdés

Most álltam rá a mélregre,54kg-ről indultam,most pedig 64vagyok?! :O Baba egészsége a legfontosabb,de nem sok ez egy kicsit szerintetek? :( Elég alacsony vagyok,165cm.Linkeltem egy mostani képet,igaz csak felsőtestről:

[link]

Első két hónapban hiztam 6kg-t(szerintem akkor értem el a 60kg-s normál sulyom),3 és fél hónap alatt pedig még 4 kiló :/ Normális?

2013. máj. 12. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha odafigyelsz arra hogy mit és mennyit eszel, ne foglalkozz a kilókkal.

Vannak olyan 60 kilósak akik 30-at is híznak akár, de általában ezt a szülés után nagyon gyorsan le is adják. Ha odafigyelsz a kajára ne érdekeljen a mérleg.

2013. máj. 12. 21:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát az első két hónapban 6 kg az durva, mert az tuti hogy felesleg ugynais abból semmi nem a baba. Gondolom nagy éhség rohamaid voltak és abból lett. De ismerek oylat aki az elején hizott igy aztán utána 3 hónapig semmit és a végén még valamennyit. Szerintem azért figylej oda az étkezésedre mert ha igy folytatódik a hizás akkor könnyen 20Kg fölötti hizás lesz a végére. A baba szempontjából ez tök fölösleges viszont Te meg kinkeservek árán tudod csak leadni utána. Majdnem a fele még hátra van és most jön csak az igazi hízás. Én mindenképp odafigyelenék a minőségi táplálkozásra.
2013. máj. 12. 22:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, kapsz még pár ilyen hozzászólást hogy rengeteg, de ha odafigyelsz az étkezéseidre és ennek ellenére ennyi akkor nem tudsz mit csinálni, majd lemegy szülés után. Nagyon csini vagy egyébként, sok kismama szeretne így kinézni, még ha +10 kg van rajtad ennyi hetesen akkor is! :)
2013. máj. 12. 22:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)...végképp nem voltak éhségrohamaim,várandósság előtt nagyon rossz evő voltam,alig ettem egész nap,pozitiv teszt utánn pedig reggeli,ebéd,vacsora....és persze mellette végig aludtam a napot,tuti ezért jött 6 kg :/ Most is mindig csak akkor eszek mikor éhes vagyok,vagy eljött az idő,ugy érzem a levegőtől is hizok :) Illetve nem is vizesedek.Remélem szülés utánn ,,helyrejövök,, és ujra rengeteget futhatok :)
2013. máj. 12. 22:14
 5/8 anonim ***** válasza:
A fotón vékonynak tűnsz, de a 10kg elég sok, én ekkor még 0-nál jártam, a végén meg +20lett majdnem.
2013. máj. 12. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Na igen, de az hogy most 10 kg feljött nem biztos hogy azt jelenti hogy 20-al vagy még többel megy szülni....

Én a 21. hétig 6 kg szedtem fel, a vége "csak" 15 kg lett ehhez képest... mikor a kórházból kijöttem már csak 3 kg volt rajtam.

Akkor ezek szerint nem a sok evés a gond... úgyhogy nyugi. Lemegy majd szülés után. Egyébként nem biztos az hogy nem tart vissza a szervezeted vizet, attól még hogy egyelőre nem látszik... Próbáld meg a lábszáradon a bőrt megnyomni, ha ottmarad az ujjad helye akkor vizesedsz (én már ilyenkor vizesedtem).

2013. máj. 12. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:

A fotón szerintem nagyon csini vagy. :)

Én 163 cm vagyok 59 kg-ról indultam.

35. héten +20 kg-nál járok.

Az igazság az, hogy akik úgy kezdik a terhességet, hogy nem nagyon van feleslegük azok jóval többet híznak mint akiken van egy pár kg "tartalék".

Én nem búslakodom, majd lefogyok ha eljön az ideje. :)

2013. máj. 13. 07:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Átérzem :(

Én is 165 cm vagyok, 66-ról kezdtem a terhességet, most 74 vagyok, 22. héten. Nem voltam túl vékony előtte se, de most, nem csak a hasam nagy, de a csípőm nagyon megzsírosodott, meg a is fenekem kezd elszabadulni. Félek, hogy ha így folytatom meglesz a plusz 20 kg is.

Nem eszek sokkal többet, csak úgy mint te, rendszeresen étkezem. Reggeli, ebéd, vacsora közben gyümölcs. Előtte pl sose reggeliztem, csak ebéd és kevés vacsora.

2013. máj. 13. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!