23hetesen +10kg? Ti hogy álltok a kilókkal? Van félni valóm az elhizástól?
Most álltam rá a mélregre,54kg-ről indultam,most pedig 64vagyok?! :O Baba egészsége a legfontosabb,de nem sok ez egy kicsit szerintetek? :( Elég alacsony vagyok,165cm.Linkeltem egy mostani képet,igaz csak felsőtestről:
Első két hónapban hiztam 6kg-t(szerintem akkor értem el a 60kg-s normál sulyom),3 és fél hónap alatt pedig még 4 kiló :/ Normális?
Szia!
Ha odafigyelsz arra hogy mit és mennyit eszel, ne foglalkozz a kilókkal.
Vannak olyan 60 kilósak akik 30-at is híznak akár, de általában ezt a szülés után nagyon gyorsan le is adják. Ha odafigyelsz a kajára ne érdekeljen a mérleg.
Na igen, de az hogy most 10 kg feljött nem biztos hogy azt jelenti hogy 20-al vagy még többel megy szülni....
Én a 21. hétig 6 kg szedtem fel, a vége "csak" 15 kg lett ehhez képest... mikor a kórházból kijöttem már csak 3 kg volt rajtam.
Akkor ezek szerint nem a sok evés a gond... úgyhogy nyugi. Lemegy majd szülés után. Egyébként nem biztos az hogy nem tart vissza a szervezeted vizet, attól még hogy egyelőre nem látszik... Próbáld meg a lábszáradon a bőrt megnyomni, ha ottmarad az ujjad helye akkor vizesedsz (én már ilyenkor vizesedtem).
A fotón szerintem nagyon csini vagy. :)
Én 163 cm vagyok 59 kg-ról indultam.
35. héten +20 kg-nál járok.
Az igazság az, hogy akik úgy kezdik a terhességet, hogy nem nagyon van feleslegük azok jóval többet híznak mint akiken van egy pár kg "tartalék".
Én nem búslakodom, majd lefogyok ha eljön az ideje. :)
Átérzem :(
Én is 165 cm vagyok, 66-ról kezdtem a terhességet, most 74 vagyok, 22. héten. Nem voltam túl vékony előtte se, de most, nem csak a hasam nagy, de a csípőm nagyon megzsírosodott, meg a is fenekem kezd elszabadulni. Félek, hogy ha így folytatom meglesz a plusz 20 kg is.
Nem eszek sokkal többet, csak úgy mint te, rendszeresen étkezem. Reggeli, ebéd, vacsora közben gyümölcs. Előtte pl sose reggeliztem, csak ebéd és kevés vacsora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!