Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 éves vagyok és terhes...

F@nni kérdése:

14 éves vagyok és terhes lettem de nem a barátom az apa. Most mit tegyekk? apukámnek sem merem elmondani eddig csak a barátnőm tudja ő azt mondja hogy tartsam meg.

Figyelt kérdés
nem tudom mit tegyek. :((

2013. máj. 12. 16:07
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
80%

Bizom benne hogy kamu kerdes...

2kislanyos anyukakent a szituba belegondolni is szornyu...

A velemenyem megvan de nem irom le...............

2013. máj. 21. 07:24
 42/46 anonim ***** válasza:
4%

14 évesen annyi felelőség tudat lehetne benned hogy ha sexelsz védekezel is,főleg hogy ennyi idősen még meg is csalod.

Mindenképpen beszélj édesapáddal, valami megoldást úgy tudtok rá találni, ki kell fogni olyan alkalmat amikor nem ittas.

Sok szerencsét.

2013. máj. 21. 08:07
 43/46 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem is kamu, de az életben is hány ilyen van! Beadják intézetbe, vagy mennek segélyért, tökmindegy, azt is a többi ember állja. Az ilyen tizenévesek a 8. gyereküknél is azt fogják ide írkálni, hogy jajmármegintmegestem, de már megint nem a barátommal:))) Ezeket kéne elköttetni.
2013. máj. 21. 09:00
 44/46 anonim ***** válasza:
Fiú lett vagy lány? Hogy hívják?
2015. márc. 13. 22:48
 45/46 anonim ***** válasza:
48%
Kedves Abortusz ellenesek! Az a baj, hogy ti cask azt látjátok mindig és ebbe vagyrok beleőrülve, hogy jajj megölöd a gyermeked. Először is, minden értelmes felelőségteljes ember felfogja, hogy egy gyerek felneveléséhez stabil család, és anyagi hatter kell. Egy 14 eves kislány, még gyerek. Neki gyereknek kell lennie, meg kell élnie a gyerekkort, és nem pedig gyereket szülnie.Mert fogalma sincs, hogy mi az élet. Az élet tapasztalatból all, és ne úgy neveljenek fel egy gyereket, hogy majd az édesanyja meg az édesapja felneveli. Én az állam helyében betiltanám a gyermekvállalásst 25 eves kor alatt!Az anyává váláshoz szükség van egy bizonyos korhoz, és komoly gondolkodáshoz, ne hogy már egy 14 eves gyermek tudjon arról dönteni, hogy ő megszülje e a gyermeket vagy sem. Sokszor égnek all a hajam, a sok önző embertől.
2015. ápr. 1. 19:50
 46/46 anonim ***** válasza:

Te idióta

Aztán mit csinálsz itt egy gyerekkel amikor egyszer csak rosstul leszel és egy gyerek pottyan ki?komolyan nem vagy normális

Higy tartanád meg?!

2019. okt. 3. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!