Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 éves vagyok és terhes...

F@nni kérdése:

14 éves vagyok és terhes lettem de nem a barátom az apa. Most mit tegyekk? apukámnek sem merem elmondani eddig csak a barátnőm tudja ő azt mondja hogy tartsam meg.

Figyelt kérdés
nem tudom mit tegyek. :((

2013. máj. 12. 16:07
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
67%

tartsd csak meg, lehet ki se tudod hordani.

a drága apuka meg bevonulhat a börtönbe/nevelőintézetbe :)

szerencsére kamu kérdés, viccnek is rossz amúgy... nem baj, holnap suli, tessék most már aludni!

2013. máj. 12. 22:08
 32/46 anonim ***** válasza:
57%

Remélem nem komoly a kérdés!

Alap járaton abortusz ellenes vagyok, de biztos, hogy ha a lányom majd 12 év múlva ilyen helyzetbe kerül én nem fogom erősíteni benne, azt hogy tartsa meg! Igen is legyen kamasz, legyen fiatal felnőtt, és ne anya tizenévesen!

Gratulálni, csak annyiban tudok, hogy ennyi eszed volt, hogy gyerekként gyereket vállalsz! Sok felnőtt nő meggondolja 3X, hogy jöhet e a gyerek!

2013. máj. 13. 07:26
 33/46 anonim ***** válasza:
93%

Jajj ne legyetek már ilyen naivak. Az összes kamu kérdés annyira lebulód: halmozzák a sajnálatra és felháborodásra/nagy vitára sarkalló momentumokat, hogy minél élesebb és hosszabb vita kerekedjen ki, ők meg jót röhögnek a markukba. Ez a kérdés is tipikusan ilyen. Lássuk csak az összetevőket.

1, nagyon fiatal korú - nemhogy tini, még annak is a legeleje, hogy a megtartsd - ne tartsd meg vita a legélesebb lehessen.

2, Anyukám meghalt, Apukám alkoholista, hogy megértsük, miért fordul a fiúk közelségéhez, és sajnáljuk hánytatott sorsát.

3, Terhes vagyok, de nem a barátomtól, hogy elkezdjenek záporozni a záptojások, mások viszont védelmükbe veszik rossz sorsa és fiatal kora miatt.

És kész is a recept a napi provokatív kérdéshez...

2013. máj. 13. 08:23
 34/46 anonim ***** válasza:
lebulód=lebukós :) bocs, telefonról vagyok
2013. máj. 13. 08:23
 35/46 anonim ***** válasza:
Családsegítőnek, tanárnak, orvosnak, védőnőnek. Bármelyik felnőttnek akiben megbízhatsz és segítene. Ne tartsd titokban mert úgy is kiderül akkor pedig rosszabb lesz. Apád kidob a gyerek és te is intézetbe kerültök. Mi lesz veled? Szólj valakinek, és az ég álldjon meg ne szexelj!
2013. máj. 13. 12:14
 36/46 anonim ***** válasza:
Már ha nem kamu a kérdés. Utolsó voltam.
2013. máj. 13. 12:15
 37/46 adriennjeni ***** válasza:
84%
Nyugodtan meg lehet tartani, majd a nagypapa ellátja sörrel meg pálesszel, sok benne a tápanyag! 14 évesen sok eszed van, eltartani nem tudod, szerintem az abortuszra sincs pénzed. Megbeszélted apukáddal? aludt? nem pátyolgatás kellene neked, hanem kér k..va nagy pofon! Egy élettel játszol, ami nem tehet semmiről, vagy legyilkolod vagy nyomorban éli a gyerekkorát. Gratulálok! Csak merem remélni, hogy kamu az egész!!! Szép napot Neked Kicsim! Meglásd minden jóra fordul!
2013. máj. 14. 06:42
 38/46 anonim ***** válasza:
0%
Sajnallak mert ilyen helyzetbe kerultel. Nem fogok itelkezni es okoskodni feletted. Meg kell mondanod a szulodnek, mert kiskoru vagy es az O dontese nelkul ugysem tehetsz semmit! Esetleg eltitkolhatod addig amig elkezd latszodni rajtad hogy terhes vagy! De akkor mar keso lesz elvetetni mert tulmentel a 12 heten. Azt tudod kb hany hetes lehetsz? Nem csak az abortusz a megoldas ha nemkivant a terhesseged. Nagyon sok nonek nem lehet gyermeke es orokbe is adhatod! Mivel tul fiatal vagy lehet az abortusz megviselne a szervezeted nagyon es valoban nem lehet gyereked a jovoben! Gondold at! Ez nem jatek!Nemcsak a Te eletedrol van itt szo hanem egy kisbabajerol is, akit odaadhatnal egy jo otthonba szereto szuloknek. Egy emberi leny aki jobb sorsot erdemel mint te!
2013. máj. 20. 22:16
 39/46 anonim ***** válasza:
Nem minden "elrettento" kerdes kamu. Ha ez nem az, akkor az en velemenyem is az, hogy ha mar ugyis ugy dontottel (na meg apud is), hogy kihordod akkor sem kellene "megtartanod". Az orokbeadas tenyleg egy jo otlet. Van egy baratnom aki 5 evig probalkozott, hogy teherbeessen es nem sikerult. Aztan elment a ferjevel kivizsgalasra es nem lehet gyereke (17 evesen volt egy abourtusza ami most csaknem tonkre tettea hazassagat). Szoval ok az orokbefogadason gondolkodnak. Es sok mas hozzajuk hasonlo hazaspar van akik barmit megtennenek egy kisbabaert. Gondold at!
2013. máj. 21. 06:04
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
Hányadik hétben vagy?
2013. máj. 21. 06:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!