14 éves vagyok és terhes lettem de nem a barátom az apa. Most mit tegyekk? apukámnek sem merem elmondani eddig csak a barátnőm tudja ő azt mondja hogy tartsam meg.
tartsd csak meg, lehet ki se tudod hordani.
a drága apuka meg bevonulhat a börtönbe/nevelőintézetbe :)
szerencsére kamu kérdés, viccnek is rossz amúgy... nem baj, holnap suli, tessék most már aludni!
Remélem nem komoly a kérdés!
Alap járaton abortusz ellenes vagyok, de biztos, hogy ha a lányom majd 12 év múlva ilyen helyzetbe kerül én nem fogom erősíteni benne, azt hogy tartsa meg! Igen is legyen kamasz, legyen fiatal felnőtt, és ne anya tizenévesen!
Gratulálni, csak annyiban tudok, hogy ennyi eszed volt, hogy gyerekként gyereket vállalsz! Sok felnőtt nő meggondolja 3X, hogy jöhet e a gyerek!
Jajj ne legyetek már ilyen naivak. Az összes kamu kérdés annyira lebulód: halmozzák a sajnálatra és felháborodásra/nagy vitára sarkalló momentumokat, hogy minél élesebb és hosszabb vita kerekedjen ki, ők meg jót röhögnek a markukba. Ez a kérdés is tipikusan ilyen. Lássuk csak az összetevőket.
1, nagyon fiatal korú - nemhogy tini, még annak is a legeleje, hogy a megtartsd - ne tartsd meg vita a legélesebb lehessen.
2, Anyukám meghalt, Apukám alkoholista, hogy megértsük, miért fordul a fiúk közelségéhez, és sajnáljuk hánytatott sorsát.
3, Terhes vagyok, de nem a barátomtól, hogy elkezdjenek záporozni a záptojások, mások viszont védelmükbe veszik rossz sorsa és fiatal kora miatt.
És kész is a recept a napi provokatív kérdéshez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!