Volt valaki akinek a mellei menzi elött fájtak, de amikor terhes maradt nem jelentkezett a fájdalom?
Figyelt kérdés
Nekem mindig menzi elött legalább 2 héttel elötte nagyon érzékenyek lettek a melleim.Kb 6 nap múlva kellene megjönnie a menzimnek és most nem fájnak a melleim.Volt valaki aki terhes lett és így vette észre?És csak a nemvárt napja körül kezdett el fájni?2013. máj. 12. 12:13
1/6 anonim válasza:
ha terhes is vagy, akkor sem lennének még tüneteid,még csak most lenne a beágyazódás
2/6 anonim válasza:
Türelem!!! :)
Ne keress magadon tüneteket,hisz mindenkinek más!
Kitartás és az elmaradt mensi után csinálj tesztet!
Drukkolok!
3/6 anonim válasza:
Nekem epp forditva volt. Bedurrantak a melleim, ahogy szoktak, de mensi elott 2-3 nappal mar apadni szoktak, de ez mar nem tortent meg. Azota egy kosarmeretet nott. 16hkm
4/6 anonim válasza:
nekem így volt ahogy írtad! :) akkor én is feltettem egy kérdést erről, de kb. ugyanolyan válaszokat kaptam mint te most!
Mindig az ovu napján vay azt követő napon elkezdett fájni a mellem mensi előtt. Aztán az egyik hónapban akkor nem volt mellfeszülésem, nem fájt a mellem úgy ahogy mindig szokott.Jóval később, kb. a mensi előtt 4-5 nappal kezdett el fájni és azóta is fáj...:) Most vayok 10h+5n kismama )))
5/6 anonim válasza:
majd a doki megmondja, nem vagyunk jósok
6/6 anonim válasza:
Sziasztok ! Nekem is ugyanígy volt mindig, hogy fájt a cicim mensi előtt.. most viszont kicsit sem, még most sem fáj :) és nem is jött meg.. késik úgy 4-5 napja.. viszont a tesztem negatív.. nem értem !? talán hormonok? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!