Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes vagyok, lehet, hogy...

39 hetes vagyok, lehet, hogy aranyer?

Figyelt kérdés
Nem szokott lenni, elozo terhessegnel sem volt, most viszket nagyon, olyan mintha kis pattanas lenne, de lehet, hogy csak a melegben beizzadok, mert szo szerint folyik a viz rolam. Es naponta tobbszor zuhanyozom. Mit csinaljak?es napok ota fel vagyok fujodva, a szeklet a vas tbl miatt eleg nehezen megy, nincs is minden nap. Vagy ez mar a legvege szerintetek? Bocsi a kellemetlen temajert, hatha valski mas is jart mar igy( ja es baromira viszket,:((( mit csinaljak?
2013. máj. 11. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyér sajnos.:(

Kezeld kenőccsel,kérj tanácsot a patikában.

2013. máj. 11. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:
igen sajnos ez valószinüleg az...nekem mindkét várandosságomnál jelen volt,elég súlyosan(viszketett,megdagadt ,néha vérzett és nagyon fájt)hiába használtam kúpot,kenöcsöt ,tablettát nem enyhült.a jó hír a szülés után szinte azonnal visszament:)
2013. máj. 11. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Apró repedést okozz a kemény széklet ,tanácsos éh gyomorra 1pohár melegvizet vagy kávét inni,lazitja székletet.Reparon kenöccsel kenni végbél nyilást.

Valószinüleg szülés után lesz kissebb aranyered,akkor Reparon kúpot,ha belül vagy kivül keletkezett aranyad.

5gyermekes anyuka

2013. máj. 11. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!