Mit csinaltok aranyer ellen?
Figyelt kérdés
2. terhessegem a mostani. Elsovel mazlim volt, megusztam az aranyeret. Szulesnel nagyon kijott, tudtam is, hogy 2.-jara nem uszom meg, de nem gondoltam volna, hogy mar az elejen kijon. Par napja tart. 10+4 vagyok ma. Egy 2 eve felbontott kenocsot hasznalok, ami jovore jar le, de ugy tunik, nem nagyon hasznal. Szerintetek ha 2 eve bontottam fel, akkor mar lehet, hogy lejart? Milyen hosszan lehet hasznalni, mert mindre az van rairva, hogy 1 het, de ha tovabb tart, mit csinalsz? 2. terhessegem utan 2 evig minden nap kijott az aranyerem, de szinte minden nap par oraval utana el is mult, visszahuzodott kezeles nelkul. Most sokkal jobban kijott, s nem akar mulni.
Ti mit tesztek aranyer ellen. Nem erolkodtem.
2013. ápr. 29. 10:39
1/4 anonim válasza:
Nyugodtan használhatod. Ha nem akar múlni, akkor vegyél mellé kúpot is, vagy térj át másikra. Nekem a mastu kúp nagyon bejött, de a hatékonyság érdekében jobb a kúp + kenőcs.
2/4 anonim válasza:
Talán meglepő lesz, de én a babáknak való sudocremmel kentem ( az volt otthon, gondoltam próba szerencse, rosszabb úgyse lesz ) és nekem megszüntette. Vagyis nem a konkrét aranyeret, de másnap már nem fájt egyáltalán, nekem ez elég volt. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Most vettem ra aranyer kenocsot ujat, kiprobalom, hatha. Masfajta, mint az elozo. Ha nem hasznal, jon a sodukrem:D Nekem is van:D
2013. ápr. 29. 13:10
4/4 A kérdező kommentje:
ezt a kenocsot lehet belsoleg is hasznalni, attok hozza hosszabbito fejet, hogy azzal egy kicsit befele is kenhetem. Akkor szerinted nyomjak belulre is?
2013. ápr. 29. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!