Irén24 kérdése:
Megfázás ellen mit csináltok?
Figyelt kérdés
20 hónapos alányom mit tegyek ne fázzon meg?kicsit már meg van folyik az orra,ti ilyenkor mit csináltok?2012. okt. 14. 11:42
1/3 anonim válasza:
Nyomj szét egy girizd fokhagymát, és keverd el langyos tejben! Itasd meg vele!
Ültesd le infralámpa elé! Nem kell külön lámpát venni. Lehet kapni ilyen villanykörtét is az asztali lámpába.
2/3 anonim válasza:
Én fokhagyma és vöröshagyma krémlevest szoktam azonnal főzni. Szerintem igen csak csípős lenne úgy a fokhagyma a kicsikének ahogy az első javasolta. Egyébként meg ilyenkor én mindig Igg Boost adtam neki, és 2-3 nap alatt rendbe jött.
3/3 anonim válasza:
2.-es vagyok és ha dugult is az orra, akkor meg kamillateát forraltam és azt gőzöltem a kiságya mellett. Nekünk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!