Mi a véleményed az angelsound színhang figyelőről?
Minőségileg nagyon jókat hallani róla, de kérdeztem én is a védőnőmet, meg az orvosomat, hogy vegyünk-e. Tudni kell, hogy elég parás kismama vagyok. Mondták, hogy szerény véleményük szerint nem éri meg. Mivel nem biztos, hogy olyan profin megtaláljuk a szívhangot, netán eleinte nem is, így csak a fölösleges ijedtséget okozza. Ráadásul kb. a 18. héttől számíthatsz rá, hogy mozogni fog, így annál nagyobb biztosíték nem is kell, hogy jól van a baba. Az Angelsound a 12. héttől reklámozza, hogy használható, tehát kb. 6 hétig használnátok, utána már mozog a baba. Mi végül nem is vettünk, mert a mi babánkat (első gyerkőc) a 16. héttől kezdve éreztem mozogni.
Ha mégis úgy gondoljátok, megveszitek, akkor az Angelsound jó márka, mi is azzal szemeztünk (nálunk a védőnők is ezt a fajtát használják).
Imádom!!!!!! Èn már 11 Hetesen megvettem ès nagyon megnyugtatott minden alkalommal,sokan azt mondják hogy jaaaaj nem kell mert ha nem találod akkor csak megrèmít.Ès?????? Akkor kèsőbb rákeresel ès meglessz az.Egyszòval ha paramami vagy mint
èn akkor.csak ajánlani tudom.23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!