Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményed az angelsound...

Mi a véleményed az angelsound színhang figyelőről?

Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 15:37
 1/6 anonim válasza:
Nekünk az van, én nagyon szeretem! Megnyugtatja a mindennapjaimat! :)
2013. máj. 11. 15:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Minőségileg nagyon jókat hallani róla, de kérdeztem én is a védőnőmet, meg az orvosomat, hogy vegyünk-e. Tudni kell, hogy elég parás kismama vagyok. Mondták, hogy szerény véleményük szerint nem éri meg. Mivel nem biztos, hogy olyan profin megtaláljuk a szívhangot, netán eleinte nem is, így csak a fölösleges ijedtséget okozza. Ráadásul kb. a 18. héttől számíthatsz rá, hogy mozogni fog, így annál nagyobb biztosíték nem is kell, hogy jól van a baba. Az Angelsound a 12. héttől reklámozza, hogy használható, tehát kb. 6 hétig használnátok, utána már mozog a baba. Mi végül nem is vettünk, mert a mi babánkat (első gyerkőc) a 16. héttől kezdve éreztem mozogni.

Ha mégis úgy gondoljátok, megveszitek, akkor az Angelsound jó márka, mi is azzal szemeztünk (nálunk a védőnők is ezt a fajtát használják).

2013. máj. 11. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Imádom!!!!!! Èn már 11 Hetesen megvettem ès nagyon megnyugtatott minden alkalommal,sokan azt mondják hogy jaaaaj nem kell mert ha nem találod akkor csak megrèmít.Ès?????? Akkor kèsőbb rákeresel ès meglessz az.Egyszòval ha paramami vagy mint

èn akkor.csak ajánlani tudom.23hkm

2013. máj. 11. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:
2. igazad van hogy mozog,de ha pl egy olyan nap van amikor pl.nagyon nyugis ès nem igazán èrzed mozogni akkor mindenkèppen èrdemes előkapni hogy stimmel e minden,ès nem kell a dokihoz rohanni.A másik hogy olyan jo ès èrzèkeny kèszülèk hogy már a 11.hèttől megtaláltam kis keresgèlès után a szívhangját.(pedig nem vagyok ám doki,se vèdőnő)Mi.den jòt. :-)
2013. máj. 11. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Végig megnyugtató a szívhang figyelő. Főleg amikor már rugdos a baba. Nem érzel mozgást pár órája, csak ráteszed és megnyugszol. Amíg nem lehet vele hallani nyilván senki nem esik kétségbe, mert pontosan tudja, hogy valószínűleg nem hallani még. Amikor meg már hallani, utána minden alkalommal megtalálható. Nagyon jó kis találmány!
2013. máj. 11. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Pont tegnap vettem,12 hetes vagyok és szinte rögtön megtaláltam vele.Van már egy gyerekem,tehát tudom ,h milyen hangot kell hallanom.A későbbiekben is nagyon jó lesz amikor nem mozog annyit a baba akkor csak ráteszed és megnyugszol.A lányomnál nem vettünk és nem egyszer idegeskedtem mert mondjuk este 6 ig meg sem mozdult,szóval szerintem érdemes venni.
2013. máj. 11. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!