Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A mostani fejlett technika...

A mostani fejlett technika korában is ennyire gyakori lenne hogy félrenézik a baba nemét? 2 fiam van most lányt várok vásárolnék de nem merek.

Figyelt kérdés

2 fiunk van, mindent tovább adtam és eladtam már tőlük. És amúgy sem szeretnék lányt fiús ruhákba fiús dolgokba öltöztetni, tenni stb. Viszont azt se tudom megtenni (nem nem tudom hanem nem szándékozom 3szor annyit költeni dolgokra ha olcsóbban is hozzájuthatok) hogy egyszerre vegyek meg minden felszerelést kiegészítőt babakocsit kiságyat pelenkázót, kisruhákat pihenőszéket vagy hintát meg mindenfélét, amikor már megszületett.

Minden hónapra szeretném elosztani hogy ami épp olcsó vagy akciós azokat ki tudjam fogni, most is épp egy ismerősünk árulja a csodaszép babahintájukat (kislányos) olcsón ha nem veszem meg akkor ugye eladja másnak.

20 hetes vagyok eddig 13 hetesen, 16 hetesen és a 18.heti genetikai uh-n is lánynak mondták. Ha mégse az és nyakamon marad a sok cucc? De ha meg az akkor meg vásárolhatnék szép apránként havonta elosztva.

Azért kérdezem mert most van egy ismerősöm akinek végig lányt mondtak erre 32 hetesen meg kiderült hogy fiú és már mindenük megvolt/megvan lányosban. Hogy létezik ez a 4 d korában? :)

2013. máj. 11. 13:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi nekünk most 2 ilyen is volt ismerősök közt hogy lányt mondtak és fiú. Azt nem beszéltük részletesen hogy láttak e szeméremajkakat :) vagy bármit csak hogy lányt mondtak nekik 2szer is és fiú.
2013. máj. 12. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!