Noisy23 kérdése:
Ha a magzatom 10,4cm-es akkor lehet 10 hetes?
Figyelt kérdés
Az utolso mensim 1.napjaval szamoltam,a nover is azzal szamolt,igy az jott ki, h 14.hetes vagyok de ma az UH-n a dokino azt mondta,h ez a baba meg nincs 14 hetes,csak10. Utananeztem az atlag mereteknek es 10 hetesen sokkal kisebbnek kene lennie,nem...?most a dokino teljesen osszezavart... :S2013. máj. 10. 22:40
1/5 anonim válasza:
14 hetes magzat méretének felel meg, ne aggódj! :)
2/5 anonim válasza:
Szia,nekem is mensi szerint számolták,hiába mondtam,mikor volt az együttlét,stb.....mivel az ovu-t is számoltam anno,de a párom külföldről sokkal később jött haza,igy 2 hetes eltérés van a doki és az én véleményem között...na mindegy,a lényeg,hogy nekem 12 hetesen volt 12 cm.Érdekes,mert az ultrahang megállapitja a méretekhez viszonyitva hogy hány hetesnek felel meg a magzat illetve a szülés időpontját is kidobja....ha nem mondták,hogy viszonylag nagy a baba 10hetes korához képest,akkor nincs baj,szépen egészségesen fejlődik :) De lesz még ultrahang,stb ahol még majd tisztázódanak a dolgok :)22hkm
3/5 anonim válasza:
Tutira h 14 hetesnek felel meg nekem a lányom 10 hetesen volt vmivel több mint 3cm és a 12 hetesen volt 6.5 cm. 50cm-el született a lányom igaz 36.hétre mert rátekeredett a köldökzsinór de nem ez a lényeg. Még nőtt volna szerintem addig. Szóval totál jók azok az eredmények egy 14 hetes babának. Nem tudom miért mondta h 10 hetesnek felel meg. Vmit nagyon benézett az uh-s nő. Orvos mit mondott az eredményre?
4/5 A kérdező kommentje:
koszi a megnyugtato valaszokat :) nogyogyasz meg nem latta,ez volt az 1. uh-m. Londonban elek,itt kisse mashogy mennek a dolgok,mint otthon.egy midwife (itt szuleszno) vizsgalt meg de csak a magassagomat,sulyomat,vernyomasomat meg vizeletet nezte,meg kerdezgetett a csaladban elofordulo betegsegekrol.ennyi tortent ossz-vissz.3het mulva kell visszamennem meg egy uh-ra,akkor vesznek majd vert is.hat kivancsi vagyok mit fog mondani a dokino.vagyis aki csinalja az uh-t.
2013. máj. 11. 10:01
5/5 A kérdező kommentje:
ja,en nem lattam annyira babaformat,nekem nem tunt meg 14hetesnek a fejlettsege es a kinezete alajan,meg is lepodtem rendesen...meg a parom is azt mondja,h a dokino jobban tudja,ha o azt mondja 10 hetes,akkor az 10hetes...:S
2013. máj. 11. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!