Honnan tudhatom ha a magzatom belekakil a magzatvízbe? Mennyi erre az esély szülésig? Most 32 hetes vagyok.

Már ne is haragudj, de ekkora butaságot is régen hallottam!
Még te is gyerek lehetsz.
Sürgősen keresd fel az orvosodat tanácsadásra.
Ne rémregényeket olvass, hanem egészségügyi könyveket.

Én úgy hallottam h akkor zöld lé folyik belőled ha belekakilt...de persze ez nem biztos...
Nem kell ilyenekre gondolni inkább még élvezd h bent van :) És valóban túlhordásnál fordulhat elő ilyen...de kedves anyuka aki írt nemh nyugtatnád egy másik dologgal rémisztgeted miért jó ez??? el se kell olvasni ilyeneket mert akkor beleőrülsz... felejts el mindenféle rémtörténetet :)

A baba akkor kakil bele a vízbe, ha nem kap elég oxigént.
Azért csinálják az NST-t, mert azon látszódik, ha a baba nem érzi jól magát.
Később meg amnioscoppal lehet megnézni a magzatvizet.
Ne aggodalmaskodj, az nem esz jót!:)

Nagyon köszönöm a válaszokat! Nem dierkt olvasok ilyeneket, itt az oldalon olvastam valamelyik kérdésnél és mikor rákerestem neten akkor is csak rémtörténeteket találtam. Amíg nem olvasom el úgy sem tudom, hogy mi van benne. Megijedtem, ezért tettem föl a kérdést. Minden álmom a baba volt és most, hogy közeledek a szüléshez már egyre jobban aggódom, hogy nehogy baj legyen.
Kedves első hozzászóló! Lehet, hogy neked butaság, nekem nem! Nincs benne tapasztalatom és tudásom sincs mindenről terhesség téren!! Nincs olyan sok időm, hogy annyit olvasgassak! Gondoltam ha kiírom a kérdést, egyből megtudom a választ! Meg is tudtam! Amit köszönök a többieknek! Sajnálom, hogy nem vagyok olyan tökéletes és okos mint te!! A többieknek ment a zöld kezecske! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!