Szerintetek ez a közelgő szülés jele lehet? Vagy valami más?
Nekem is többször van mostanában hasmenésem, és igen ez természetes a szülés közeledtével, a harmadikat várom onnan tudom :-)
Szülés beindulása előtt lehet durva hasmenés is, ismétlődő görcsös is akár, hányás, hányinger, étvágytalanság.
Ha hőemelkedésed is van, görcsös hasmenéssel, gyomorfájással, érzed hogy a belek is görcsölnek, és gyakorlatilag rá vagy gyógyulva a Wc-re, egy háziorvos nem árt hogy egy vírust kizárjon. Ha van étvágyad akkor szerintem ez a természetese hasmenés ami az utolsó hetekben van. Egyre csökken nekem is az étvágyam, a könnyű kajákat is jobban bírom már, pedig csak a 37-ben vagyok.
Nehéz ezt így megmondani, az utolsó 1-2 hétben nekem is megnőtt az étvágyam és a székletem is sokkal lazább lett (egy áldás volt a székrekedés után), és reménykedtem, hogy hamarosan szülök, viszont 40+4 naposan indítottak, szinte teljesen zárt voltam, tehát a szülés magától nem valószínű, hogy beindult volna azokban a napokban.
Azért remélem, hogy neked ezt jelenti! Kitartást, nemsokára kibújik, boldog babázást kívánok :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!