Judyt77 kérdése:
Milyen vasat szedtek és hányadik hétben kezdtétek el szedni és onnantól végig?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 20:54
1/14 anonim válasza:
Neo-ferro-folgamma, kb egy hete szedem. 29 hetes vagyok
2/14 A kérdező kommentje:
A dokid ajánlotta, vagy miért emellett döntöttél? Köszi!
2013. máj. 10. 21:09
3/14 anonim válasza:
Én is a neo-s vasat szedem az elejétől napi 2-t, 400-as C vitaminnal, mert nagyon vashiányos voltam az előző terhességem idején és utána. Érzem, hogy nem elég, viszont a vérképem nagyjából jó (igaz minimál tartományban van). Háziorvos javaslatára. Végig kell szedni, sőt én az előző szülés után vasinjekciókat kaptam.
4/14 anonim válasza:
Doki irta fel, mivel verszegeny vagyok. Egyenlore eleg a gyogyszer, ha nem lesz jobb a verkep akkor szuri :(
Akkor te csak szeretnel vasat szedni? Nekem a vedono azt mondta, vehetek olyat ami veny nelkuli, de jobb ha a doki ir fel. Gondolom mert ez hatasosabb es most nekem az kell :)
5/14 anonim válasza:
Es neked mennyi volt a verkepen? Nekem 9,6.. Nekem napi harmat kell, es nem irt fel melle semmit.
6/14 A kérdező kommentje:
Ma mondta terhesgondozáson a (tanuló) orvos. Előtte a védőnőnél voltam, aki azt mondta, jó a vérképem. Nem írt fel a doki semmit. Miután szedem a Femibiont azt mondta vegyek Femibion vasat. Felhívtam a védőnőt,aki azt mondta, hogy nem kell olyan drágát vennem. Mindjárt megnézem az eredményem, és megírom.
2013. máj. 10. 21:34
7/14 A kérdező kommentje:
Nem találom. mi a rövidítése a leleten? 20 hetes terhes vagyok. Ha még itt vagytok, légyszi infót! köszi!
2013. máj. 10. 21:40
8/14 anonim válasza:
Neo-Ferro-Folgamma, 20. héttől, orvosi rendelvényre napi 1 szem. Azt mondta, hogy ezt végig, sőt! A szoptatás alatt is javasolt szedni, így szólnom kell, ha fogy, hogy kiírja újra.
9/14 anonim válasza:
haemoglobin nekem ez van a papiron, ha nincsen mellette kis csillag akkor nem gaz, meg ott van, h mennyi a normalis es neked mennyi van.
10/14 A kérdező kommentje:
A hemoglobinnál 132 áll. Normál érték 120-160 Csillag nincs. Akkor nem tudom, miért mondta a doki. Különben az asszisztens is furán nézett.. hát nemtudom, szedjek-e vagy ne, meg mikor.. ??
2013. máj. 10. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!