Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mással is van ilyen?

Mással is van ilyen?

Figyelt kérdés

Kicsit fura amit kérdezek. Minden este megfürdök , még intim lemosót is használok. Van folyásom, erősebb a terhesség alatt,kórokozó és baci nincs a vizelet eredményem oké.

A lényeg! Elmegyek dolgozni és mire haza megyek nagyon büdös vagyok oda lent. Annyira rossz ez.....más is van igy? Néha azt érzem,hogy nem tudok rendesen tisztálkodni.....pf

2013. máj. 10. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos én i s így vagyok, nekem is erős folyásom van a terhességem alatt és hát kellemetlen estére már, de mindig néz orvos és mindig mondja hogy normális, nincs szine ilyen vizszerű inkább nekem, ez van. kitartás:-) ha nem viszket nincs sárga , zöld színe szerintem nincs gáz, de azért kérdezd meg a dokid, ha mész legközelebb.
2013. máj. 10. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is jobban izzadtam a terhességem alatt és igen, az kihatott az intim területekre is. Használj törlőkendőt oda lentre pisilés után, az majd felfrissít és büdi sem leszel :)
2013. máj. 10. 18:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok,köszi a válaszokat.Hát ez legyen a legkisebb gondom, de annyira rossz. Már nincs sok hátra, remélem elmúlik a szülés után a folyás....
2013. máj. 10. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt mig 2 napig otthon(Magyarorszagon)voltam..Nagyon izzadtam es hiaba volt bent tisztasagi betet,igy is budos voltam.Ez az izzadas miatt van.
2013. máj. 10. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!