Mitől lehet? Mással is volt ilyen?
Figyelt kérdés
Most jöttem haza a 15. heti vizsgálatról és azt mondták túl sokat híztam. Állítólag 20. hétig 2 kiló a normális én meg már most 4 és felet felszedtem. Mondjuk nem is vagyok hányós. Lehet terhességi cukorbeteg vagyok? Nálatok mi volt az oka a gyors hízásnak? Azt mondták még várnak a teszttel, hogy még milyen ütemben jönnek rám a kilók... Nem eszek többet mint eddig, nem tudom mi más oka lehet. Vagy lehet a vitamintól van amit szedek? Tapasztalatok ez ügyben?2013. jan. 8. 16:23
1/8 anonim válasza:
Vicces, hogy egyes helyeken mennyire beszabályozzák a kismamák hízását! Doki mondta vagy védőnő? Én a 24. héten járok és 10kg van rajtam. Senki nem szólt meg érte. Első terhességemnél 16-ot híztam összesen, a legnagyobb részét már magamra szedtem a 20. hétig. Akkor sem volt gond.
2/8 anonim válasza:
te jó ég....kikhez jársz te ???
dr update Norbihoz ?????
egyáltalán nem sok ez a hízás ....komolyan hogy már egy kismamának is anorexiásnak kell lenni ez vicc!!!!
egyél nyugodtan, még van 20 heted hátra, eddig 4-et híztál és az átlagos olyan 10-12....szóval még ne fogd vissza magad :)))
3/8 A kérdező kommentje:
Külföldön élek.... itt nincs kifejezetten védőnő. A nőgyógyásznál van egy nő aki foglalkozik a kismamikkal. Igazából az orvos is bejött ezt-azt mondani. Akkor mondta neki a nő, hogy mennyit híztam.... mindketten mondták, hogy sok. Én sem értem miért van így beszabályozva... nem minden terhesség egyforma.
2013. jan. 8. 16:58
4/8 anonim válasza:
és alapba hány kg vagy ???
mert ha nagyon molett vagy akkor tudom ezt elképzelni, de ha vékony vagy akkor egy iszonyat nagy baromság!!!!
5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok molett. Férjem is ki van akadva rajtuk... Na jó mind1 csak érdekelt más kismamák véleménye is.
2013. jan. 8. 17:26
6/8 anonim válasza:
HA NEM VAGY MOLETT AKKOR IGAZATOK VAN!!!! szerintem is idióták!!!
7/8 anonim válasza:
20. hétig 12 kg-ot híztam, a védőnő állandóan cseszegetett, hogy sok,és diétázzak. Nem foglalkoztam vele. Állandóan éhes voltam, és ettem is, ráadásul kívánós is, lehetetlen dolgokat kívántam meg, és ha ahhoz volt kedvem, akkor azt ettem. A szülés napján + 25 kg volt rajtam. Szülés után 3 hónappal már kevesebb voltam mint a terhesség előtt.
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó Neked is köszönöm! :) Én sem diátázok, mondjuk mondták is, hogy emiatt nem kell most nekikezdenem figyózni, de nem is akartam! A lényeg, hogy szülés után ha eljön az ideje visszanyerjem a régi formám. Addig nem idegesítem magam ezen. Köszönöm Nektek!!
2013. jan. 8. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!