Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem érzem magam nőnek mellette...

Nem érzem magam nőnek mellette! Mással is megesett ez?

Figyelt kérdés

25 hetes terhes vagyok, pár kiló felszaladt ezidő alatt, főleg mivel sokat kívántam az édes sütiket, de nem vagyok kövér, vagy elhízott. Az orvosom szerint jó a súlyom. Párom azonban nem így látja. Mindkettőnknek nagyon fontos a sport, párom testépítő, én is sokat edzettem, futottam, bicikliztem. Párom már sokszor megjegyezte, hogy nem kellene híznom, csak a gyerek súlyával kellene többnek lennem. Folyton egy testépítő lánnyal példálózik, akivel együtt edzettek, ő mindössze 5kg-ot hízott a terhesség alatt és szinte semmi nem látszott rajta. Igaz, a pici is nagyon kis súllyal született. Én most járok 6kg-nál, viszonylag egyenletesen oszlik el rajtam (60kg vagyok). Többen meg is jegyezték, hogy jót tett nekem a terhesség, mert szebb és csinosabb vagyok mint valaha.

Csak a párom nem gondolja így. Tegnap próbáltam hozzá szexuálisan közeledni, úgy tűnt vevő is a dologra, de amikor hozzáért a csípőmhöz és megérezte, hogy kicsit párnásabb mint régen, elment a kedve. Ezt meg is mondta. Azt mondta, hogy nem vagyok már nőies és majd ha megszültem és visszafogytam, akkor visszaáll minden a rendes kerékvágásba. Nagyon rosszul esett és baromira megalázó volt. Attól is félek, hogy meg fog csalni, mert mindig is fontos volt neki a szex és volt már, hogy megcsalt. Nem hiszem hogy hónapokig kibírná szex nélkül. Fogyózni nem szeretnék, mert félek, hogy baja lenne a babának.

2013. jan. 6. 22:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%
Én terhesség nélkül is meghíztam egyszer hormonproblémák miatt. 96 kg volt a legnagyobb súlyom a 170 cm-hez és a férjem akkor is szeretett, pedig 65 kilósan ismert meg. Most 85 kiló vagyok és nőnek érzem magam mellette. (Ő jó pasi, tehát nem arról van szó, hogy még így is jobban nézek ki, mint Ő) 13 éve együtt vagyunk jóban rosszban. A terhességem alatt egyáltalán nem szeretkezhettünk, mégsem fordult meg a fejemben, hogy megcsalna.
2013. jan. 6. 22:18
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
Ez szörnyű lehet...sajnállak, annál nincs borzasztóbb mikor az embert az alázza meg akit szeret. A felől, hogy megcsal-e sztem ne legyen kétséged....nem érdemli meg hogy gyereke legyen, akarta Ő a babát?
2013. jan. 6. 22:19
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
1-es vagyok. Azért gondolom megismerted a párod, mielőtt gyereket vállaltál vele. Nem gondoltad, hogy neki ennyire fontos a külső?
2013. jan. 6. 22:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
hmmatyaég... sajnos az én párom is többször felhozta már, hogy híztam és nem kéne annyit ennem és a terhesség végére viziló leszek és neki az nem kell, mert nem rontja el az életét egy dagadt nővel... ne haragudj, de én elgondolkoztam rajta, hogy esetleg rosszul döntöttem, rossz férfi mellett, mert az ilyen nem való apának... Az ő gyermeküket hordjuk, fel nem tudom fogni, hogyan lehet ilyen a hozzáállásuk... :(
2013. jan. 6. 22:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szegény kérdező és 4.-es:(

Te nagyon szeretheted a párod ha a megcsalás ellenére vállaltad a babát!Nagyon nem szép amit mondott neked.Pedig biztos vagyok benne,hogy igy is nagyon csinos lehetsz:)A babád a legfontosabb most,meg persze te is és nagyon jól látod,nem most kell diétáznod.Ez számomra érthetetlen amit a párod mondott és csinált!Én azért megkérdőjelezném a kapcsolatunkat ha ilyen lenne a párom.

2013. jan. 6. 22:28
 6/13 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ilyesmikkel bánt a párod. Az ő babája is, ráadásul a 6 kg hol sok???!! Ugyan!

Én 28 kg-t híztam a terhességem alatt, mégsem volt egyetlen rossz szava sem a férjemnek. Ha valamit megkívántam (pl éjfélkor a mekis sültkrumplit! :)) , ugrott és hozta.

Az más kérdés, hogy szerencsés alkat vagyok, visszafogytam és még csak csíkos sem lettem.

Gondolom, hogy nehéz lehet, mert ha valaki így áll hozzá, annak a véleményét úgysem lehet megváltoztatni. De próbálj tudomást sem venni róla. Biztosan csinos vagy és nagyon jól áll a pocakod is.

2013. jan. 6. 22:56
 7/13 anonim ***** válasza:

Jézus, ez a pasi nem normális. Teljesen jó a súlyod és ennyi hízással minden esélyed megvan hogy alig több kilóval fogsz kijönni a kórházból mint amennyivel teherbe estél. Mit akar még? Mások 20on valahány kilókat szednek fel terhesség alatt... áááá...

Mindenesetre ha nem akarsz tovább hízni akkor javaslom hogy kerüld a cukros és a fehér lisztes ételeket, ez NEM fogyózás és a babának nem lesz tőle baja. Nálam terhességi cukorbetegséget állapítottak meg kb a terhességem felénél, onnantól kezdve napi 5ször kellett ennem és ezeket kerülnöm, alig híztam többet, és egészséges kisfiam született, normál súllyal. És a kórházból plusz két kilóval jöttem ki, mint amennyivel terhes lettem.

2013. jan. 6. 23:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Két választ írtam, de úgy tűnik akkora tudatlan f*sz ez az ember, hogy még a telefonom is beszarik tőle. Aki egy ilyennel marad, annak nem sok esze van. Ne is haragudj kedves kérdező, de mi lesz ha a gyereked nem lesz épp fizikai beállítottságú vagy ne adj isten valami kis hibával születik (legyen ez akár egy asztma vagy egy csont vagy akármi, a legkisebb dolog) . Az ő életét is képes lesz majd tönkretenni ha nem felel meg az elvárásainak. Ki kellene szállni a rózsaszín ködből is előre gondolkodni ANYAKÉNT. Hagyd el.

Nálunk ilyen nem fordulhatna elő, a kérdésedre válaszolva. Az én párom igazi férfi.

2013. jan. 7. 02:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Atyaég... Az én párom, imádja a felszedett párnácskáimat, engem jobban zavarnak.. Azt mondja: "Kicsim egyél ami jól esik, majd leadod! Kit érdekel ,hogy gömbölyödsz, én így is imádlak, meg anorexiásan is! Had egyen az a gyerek ne éheztesd :) !" Egy világ omlott volna össze bennem, ha így áll hozzá...

Az első gondolataimat nem írom le, mit gondolok a párodról, mert nem bírná a kalviatúra.. Fogd azt mosd ki a fejét jó alaposan!! Pfffff...........

2013. jan. 7. 08:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Ja és szerintem ne te ne érezd magad nőnek, most vagy a legnagyobb betűs NŐ! Így várandóssan!!! Ő NEM FÉRFI! Hanem egy egoista barom!

#9-voltam

2013. jan. 7. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!