Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem érzem magam nőnek mellette...

Nem érzem magam nőnek mellette! Mással is megesett ez?

Figyelt kérdés

25 hetes terhes vagyok, pár kiló felszaladt ezidő alatt, főleg mivel sokat kívántam az édes sütiket, de nem vagyok kövér, vagy elhízott. Az orvosom szerint jó a súlyom. Párom azonban nem így látja. Mindkettőnknek nagyon fontos a sport, párom testépítő, én is sokat edzettem, futottam, bicikliztem. Párom már sokszor megjegyezte, hogy nem kellene híznom, csak a gyerek súlyával kellene többnek lennem. Folyton egy testépítő lánnyal példálózik, akivel együtt edzettek, ő mindössze 5kg-ot hízott a terhesség alatt és szinte semmi nem látszott rajta. Igaz, a pici is nagyon kis súllyal született. Én most járok 6kg-nál, viszonylag egyenletesen oszlik el rajtam (60kg vagyok). Többen meg is jegyezték, hogy jót tett nekem a terhesség, mert szebb és csinosabb vagyok mint valaha.

Csak a párom nem gondolja így. Tegnap próbáltam hozzá szexuálisan közeledni, úgy tűnt vevő is a dologra, de amikor hozzáért a csípőmhöz és megérezte, hogy kicsit párnásabb mint régen, elment a kedve. Ezt meg is mondta. Azt mondta, hogy nem vagyok már nőies és majd ha megszültem és visszafogytam, akkor visszaáll minden a rendes kerékvágásba. Nagyon rosszul esett és baromira megalázó volt. Attól is félek, hogy meg fog csalni, mert mindig is fontos volt neki a szex és volt már, hogy megcsalt. Nem hiszem hogy hónapokig kibírná szex nélkül. Fogyózni nem szeretnék, mert félek, hogy baja lenne a babának.

2013. jan. 6. 22:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát az én párom korábban mindig azt hangoztatta, hogy nem érti, hogy hagyhatják el a egyes nők magukat ennyire terhesség alatt. Hogy tudnak felszedni 20 kg-ot?? Nehát én ezt most megmutatom neki:-) . nem eszek sokat, mégis jönnek fel a kilók, de szerencsére így, hogy 'helyzetbe' vagyunk egyáltalán nem zavarja!

Amúgy tarts a párodnak egy kis biológia órát. Ha normális súllyal indul valaki 5 kg hízás egészségtelen és természetellenes./én nem tartom szépnek sem/

Ha az egészséges életmód hívei vagytok, akkor a párodnak is meg kellene értenie ezt.

Keress rá a neten a terhességi súlykalkulátorra!

2013. jan. 7. 11:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát én is 22kg-ot szedtem fel a terhességem alatt, de nekem mindig azt mondta a férjem, hogy akkor voltam a legcsinosabb. Bár 46-ról kezdtem a terhességet, úgyhogy rám fért egy kis hízás. Akkor is imádott, és most is imád. Pedig 8 hónapja szültem, és most is 46kg vagyok, nem fogyózok, anyatejes a babám. Nem érdemel meg a párod, hisz hogy mondhat olyat, hogy nem kellene híznod. Tényleg egy egoista a párod. Már ne haragudj.
2013. jan. 7. 11:59
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek sokmindennel, amit korábban már leírtak. Én is tudnék "szép" jelzőket mondani a párodra. DE! Te döntöttél úgy, hogy gyereket szülsz egy olyan embernek, aki már megcsalt Téged és akinek ilyen az értékrendje. Nem értem, hogy miért vagy meglepődve.

Ettől függetlenül szívből kívánom, hogy minden jól alakuljon és ne idegeskedj, mert a babádnak az nem tesz jót. Bárhogy is lesz, a kisbabád kárpótolni fog mindenért.

2013. jan. 7. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!