Nem tul meleg vizben es ugy,hogy nagyon ugyelek a fertozesek elkwrulesere.
2013. máj. 10. 17:32
1/10 anonim válasza:
igen, lehet
2013. máj. 10. 17:37
2/10 anonim válasza:
terhesség alatt egyáltalán nem ajánlott kádban fürdeni, nagy a fertőzés veszély.
2013. máj. 10. 17:56
3/10 anonim válasza:
Problémamentes terhesség esetén szülésig lehet fürdeni (vajúdáskor a legjobb!). Természetesen tisztára mosott kádban, de nálam ez amúgy is alap.
2013. máj. 10. 18:06
4/10 anonim válasza:
én kádban fürödtem az elejétől kezdve , annyira jólesett... semmi bajunk nem lett. de ha félsz tusolj inkább
2013. máj. 10. 19:04
5/10 anonim válasza:
En mindig kimosom a kadat, elotte is es utana is, es elotte lezuhanyzok, mikor megmosakodtam bedogom a kadat. Nekem csak nyakig elmerulve nem faj a hatam.
2013. máj. 10. 20:09
6/10 anonim válasza:
Csak nyitott méhszáj esetén nem szabad fürdeni.
Én is végig hűtőfürdőztem otthon a tavalyi nyarat hatalmas hassal,másképp szerintem túl sem éltem volna :) Ne aggódj, ha amúgy nincs problémád, a saját tiszta fürdőkádadban nem fogsz fertőzést kapni..
2013. máj. 10. 22:27
7/10 anonim válasza:
Nyitott méhszájjal is lehet fürdeni. A burok védi azt a babát 100%-ban a fertőzéstől!
Persze az anya érzékenyebb lehet a fertőzésre, de tiszta körülmények között ez nem gond, és fertőzést zárt méhszájjal is össze lehet szedni, és az sem a fürdőkádból jön leginkább...
Mint írtam, kádban vajúdtam. Több esetben. Egyik babámmal magzatvíz szivárgásom is volt, de kádban tölt9ttem vagy egy órát a kórházban indulás előtt, mert úgy volt kényelmes.
(És akkor nem beszéltünk a vízben szülésről, ami sok országban praktika, egyes helyeken még delfinnel is szülnek együtt a nők, meg hasonlók... :o)
2013. máj. 11. 02:13
8/10 anonim válasza:
Ismerősöm 17 hetesen vetélt el, egy valszeg fürdés közben szerzett fertőzéstől, pedig ő is kimosta mindig a kátad.
2013. máj. 11. 02:30
9/10 anonim válasza:
A baba nem a fertőzéstől megy el, hanem a melegvíztől az elején, régen így próbálták a nők is elhajtatni a magzatot, mikor még nem volt abortusz, forró vízbe ültek, a lényeg ne legyen forró.
2013. máj. 11. 09:14
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.Terhesseg elott 99%-ban kadban furodtem,de ahogy megtudtam,hogy jon a baba,attertem a tusolasra.Borzasztoan hianyzik a furdes,de ma akkor vegre beulok egy kad nem tul forro vizbe :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!