Mindenképpen kell egy gyerek a teljes élethez?
ezt csak te tudhatod.
engem 17 évesen megerőszakoltak, teherbe estem, elvetettem, és még így is sajnáltam.
van aki évente 2- szer megy abortuszra és csepp bánat nincs benne.
szóval attól függ, te milyen vagy,
8. mindenki más. nekem a babám védekezés mellett fogant a babám. szerintem (és ezsajnos így is van), nagyon sok minden nem ideális ahhoz, h épp most várjuk őt. és igen, őszinte leszek. az én babámat az anyai ösztön tartotta életben. teljesen kétségbe voltam esve, de már ott volt, tudtam, h az én gyerekem, bennem fejlődik, stb és soha, soha nem lettem volna képes elvetetni, pedig ha csupán a józan észen múlott volna... bizony, ha nem éreztem volna magam már pár órával a pozitív teszt után anyának, minden másképp alakul...
nem bántam meg, spt, nagyon boldog vagyok. de azért vagyok boldog és azért várom, meg ő minden gondolatom, mert müködésbe lépett ez az ösztön. nem tudom, h magyarázzam, de talán érted/értitek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!