Nem gáz ha a fiú gyerek mindenképpen az apja nevét kapja? Nem túl ó módi?
Igen, én.:(
És ráadásul nem is szeretem azt a nevet(Imre), de hajthatatlan volt. Még az ükükükapja ism Imre volt.Ha lány lett volna, akkor nekünk is nagyon szép név lett volna. Ez van,ma már 2 éves a gyerek, illik rá a név, de jobban szerettem volna Ricsinek elnevezni.
Pfff...
Ti szegények. Én sose nevezném el a gyerekemet magamról vagy az apjáról. Már, ha lenne gyerekem. Ők nem mi vagyunk kettes számú kiadásban. Ezt mindig olyan hülyeségnek tartottam.
Imádkozz, hogy lány legyen.:)
Szia!
Szerintem nem!Én most 18 hetes kismama vagyok és ha kiderül,hogy kisfiú akkor én szeretném ha az apukája nevét kapná(Roland)!Nekem nagyon tetszik!Szerintem nincs ezzel semmi gond,hogy az apja után kapja a nevét!
Szia! Én is ugyanebbe a helyzetben vagyok mint te! Ráadásul az én párom János és kifejezetten nem vagyok oda a régi nevekért! A hátamon is feláll a ször attol a gondolattol hogy majd Jancsikázzák a fiamat! De még nem tudjuk hogy fiu vagy lány lesz!
18 hetes kismama
Mi a párommal egyáltalán nem akartuk,h. bármelyikünk nevét kapja a pici, de a családból mindenki támadott minket,h. de hát miért nem...az olyan szép és jó dolog.
Nem hagytuk magunkat, de ez más, mert a párommal egyetértettünk.
Szerintem próbáljátok meg higgadtan megbeszélni,h. neked nem tetszik ez a szokás és mondd meg, melyik fiú nevek tetszenek neked. Hátha kompromisszumot tudtok kötni!
(Esetleg ha fiú lesz, legyen a 2. neve Tamás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!