Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyit hízott terhesség...

Ki mennyit hízott terhesség alatt? Milyen hatással lett ez a babára?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert elegem van abból, hogy a védőnőm folyton a súlyom miatt ba.....gat. Még ha egész nap zabálnék, de nem.... Nálunk a családban mindenki sokat felszedett terhesség alatt, de nem volt semmilyen káros hatással a gyerekre, meg senki nem maradt duci sem terhesség után. a védőnőm azt mondta, csak a gyerek miatt aggódik nehogy túlsúlyos legyen. Ezért kérdezem, hogy kinek milyen hatással volt a babára a súlygyarapodása (mennyi?). Köszönöm. 32 hkm (11 kilót híztam eddig, 60-al kezdtem).
2013. máj. 9. 23:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hú, csajok, megnyugtattatok. Én most vagyok 39+4 hetes, és ma értem el a 19 kilót (pedig reménykedtem, hogy az utolsó napokban már nem fogok hízni)... A doki már 10-nél csesztetett, de ezek szerint nem csak én híztam sokat. :) Mondjuk ebben a melegben én is tök vizes vagyok mindenhol, kíváncsi vagyok mennyi fog lemenni a szülés után. A baba amúgy egészséges, csak nem akar még kibújni.
2013. máj. 10. 11:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 kg-t híztam. A doki egyszer sem mért, én hoztam fel a témát,h nem sok-e. Ő azt mondta, h amíg rendben van a vércukrom, nincs gond, esetleg annyira figyeljek, h kevesebb kenyeret egyek. Mondanom sem kell gondolom,h csak péksüteményeket kívánok:D
2013. máj. 10. 13:52
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet mindenki R.Réka a maga 4 kiló hízásával.
2013. máj. 10. 14:03
 14/15 mikkus válasza:
Szia!Én most tartok 19 kg-nál de sokat számít ha vki vizesedik főleg a vége felé !! Pont ma vagyok a 37. hétben. persze az orvosok és a védőnők engem is sokkoltak a súlygyarapodással, pedig én sem zabálok, azaz nem eszek kettő helyett!!Nekem annyit mondtak hogy inkább a sóval bánjak óvatosan mert az rengeteg vizet köt meg ami a vérnyomást is megemeli ! inkább ez okozhat a gondot a babánál!Nekem nagyon sok ismerősöm min. 17-20 kg szedtek fel, de ennek java része a víz a baba, stb.. sokaknál a tényleges súly amit felszedtek az max 10-12 kg.Nekem most a vizesedés nyomta meg nagyon a mérleget!Úgyhogy attól még hogy te kicsit többet szedsz fel mint szeretnéd attól még a baba nem lesz hízékony! Legalább is nekem ezt mondta a doki!
2013. máj. 10. 15:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Hú megnyugodtam! :) Köszi a sok választ! :) Természetesen már mondtam neki nem 1x, hogy a családunkban főleg van erre hajlam, meg hogy nem eszek tényleg én sem kettő helyett, de ha éhes vagyok akkor éhes vagyok... nem lehet koplaltatni a babát. Meg én is marhára vizesedek ám, pedig még avége fele sem járok :D Na mind1 csak tényleg mindig majdnem elsírom magam mikor olyan hangnemben teszi szóvá ahogyan..... Akkor meg az a baja, hogy túlérzékeny vagyok. Nem értem miért csinálják ezt a kismamákkal...
2013. máj. 10. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!