Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj lehet? Miért nem érzem...

Baj lehet? Miért nem érzem mozogni?

Figyelt kérdés
Alig érzem mozogni a 25 hetes babánkat. Angel sound szìvhallgatòval mindig megvan a szìvhang, 140-143/percet ver a pici szive. Remélem, hogy csak olyan helyen van, és ezért nem érzem.
2013. máj. 9. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mióta nem érzed?
2013. máj. 9. 18:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy eddig aktìv volt a kis drága, 2-3 napja lustult el. :)
2013. máj. 9. 18:59
 3/11 anonim ***** válasza:
ja hát nő a hasad, te! kisebb neki odabenn a hely, ezért is lehet hogy lelassult, vagy csak időváltozásra, ne aggodj feleslegesen:-))) inkább élvezd ki az áldott állapotodat! Boldog babavárást! 21 hkm
2013. máj. 9. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:
a baba nő , és amiatt kisebb a helye a hasadban , igy akartam írni. kicsit szétszórt vagyok mióta babát várok, bocsi:-))))
2013. máj. 9. 19:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Értem én, és köszönöm a vàlaszod, csak elsô baba, és mindentôl megijedek! :)
2013. máj. 9. 19:15
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem is első. hidd el én is féltem az elején, de rájöttem hogy nem szabad mindenen beparázni , az sem tesz jót a picinek, én is mindig elhessegetem a rossz gondolatokat gyorsan:-) fiú vagy lány lesz?
2013. máj. 9. 19:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Ja, és persze Neked is nagyon boldog baba vàràst!! :) Fiú, làny?
2013. máj. 9. 19:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Fiú! :) Benedek Gábor lesz a neve. :)
2013. máj. 9. 19:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekünk is fiú lesz!:-) Zalán lesz a neve, és ő is lassúbb mostanában, én annak tudom be hogy mivel igazi pasi , tudja hogy nem bántjuk anyát durva rúgásokkal...:-)))
2013. máj. 9. 19:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Én tegnap pont ugyanígy voltam, mint Te. Egész nap nem éreztem a babát, ráadásul néha szurkált a petefészkemnél. Estére azonban begörcsöltem, és rohantunk Veszprémbe az ügyeletre, hogy mi a baj. Megvizsgált az orvos, és hogy az Uh hatására vagy a dokinak a nagyon-nagyon kellemes hangjától, de beindult. Az uh-on úgy mozgott, mint egy kis örökmozgó. Szóval minden rendben volt, csak nagyobb volt az ijedség, de a doki is mondta, hogy inkább kétszer feleslegesen menjünk, mint egyszer ne, amikor pedig menni kellett volna. Ráadásul azt is megtudtuk, hogy kislányunk lesz (eddig nem mutatta meg magát). Szóval, így azt tudom mondani, hogy ha nagyon idegesít, akkor doki, de igazából lehet, hogy csak lustább időszaka van, bár ezt nekem is hiába mondták, nagyon megijedtem.

Remélem, hogy ma már többet fog mocorogni a Te babád is.

2013. máj. 10. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!