Masodik terhessegem,18 hetesen ereztem eloszor, most 20 vagyok es 3 napja nem erzem mozogni. Van okom aggodni?
Van. Nyomás az orvoshoz.
Off Hogy mit gondolok meg melle, azt inkább nem írnám le, mert kitiltanák.
Szerintem sem ártana elmenni az orvoshoz! Reméljük semmi baj nincs! Lehet mocorog Ő, csak most a nyugisabb napjai éli! :)
KEdves első válaszoló, inkább maradtál volna csendben az Off-olgatásod helyett.. -.-'
Szerintem is csak olyan napja van meg itt vannak a frontok is , nem kell megijedni 20 hét fele nekem is volt olyan 1-2 napig nem éreztem , 2 hete érzem őt aktívabban hogy egész nap mocorog. Nekem pl 3 napja nem mozgott egész nap hanem csak reggel néha szerintem forontól volt.
23+3 hkm :)
Lehet hogy tényleg csak enyhébben mocorog mint eddig és azért nem érzed. Ennyi idősen nekem is volt olyan, hogy 1-2 nap nem is éreztem mozogni, persze meg is ijedtem.
De azért hogy megnyugtasd magadat menj el orvoshoz, az a biztos!
Én azt nem értem miért kell rögtön ilyen bunkón válaszolni!
Lehet semmi gond a babával, te meg rögtön az ördögöt a falra fested!
Azért kedves kérdező, írd majd meg légyszi mi történt, mit mondott a doki, ha elmész! :)
de akkor minek írod az off-odat. válaszoltál egy mondatban,ok,az egyéb véleményed és az offolásod meg senkit nem érdekel,valszeg a kérdezőt sem. és ez bunkóság.
Igen,lehet agyon paráztatni valakit, de többen is írják,hogy ilyesmi előfordul, nálam is volt ilyen, és semmi baj nem volt. el lehet vagy el kell menni dokihoz,aki megvizsgál,és akkor kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!