Masodik terhessegem,18 hetesen ereztem eloszor, most 20 vagyok es 3 napja nem erzem mozogni. Van okom aggodni?
hogy lehet ilyet irni? ha itt vagy anya vagy tudod mit jelent....vagy kene tudnod.
Amugy felhivtam a dokimat es azt mondta a mehlepenyem elol van azert erzem alig alig, es semmi ok aggodalomra ebben a korban meg nem erosen pozicionalt, de menjek be ha meg szeretnek nyugodni.
Komolyan mondom elkeserítő, hogy mennyi rosszindulatú ember van. :(((
Válaszolni szerettem volna, de miután elolvastam az eddigieket, elment tőle a kedvem, mielőtt én is kapnék egy szép átkot.:S
Ez azért durva ami itt megy, nagyon elszomorító. :( Én nem tudnék senkinek sem ilyet kívánni...
Lányok ne csináljátok már!!! Az egyik tesz egy durva megjegyzést,és röpködnek rá a kontrák!!!Mi értelme ennek?Valószinű,hogy itt mindenki most várja,első,második,ki tudja hányadik babáját.Mindenki érzékenyebb,és nem mindig olvasunk a sorok között.Legalább mi,kismamák tartsunk össze,és örüljünk a születendő gyermekeknek!!
220 hetes,második gyermekét váró kmama
A kerdezo vagyok, csak annyit szeretnek, hogy ha nem ugy kezdi a kedves elso valaszolo valaszinuleg en sem kapom fela vizet.....es en sem olvasok felre, de azt sem tartom normalisnak, hogy vki azt irja remelem nem en fogom feltenni azta kerdest hogy elhalt a magzatom......hogy lehet ilyet irni?
na mindegy
a LENYEG: tegnap voltam dokinal
es azt mondta ebben a korban siman belefer hogy nem erzed minden nap, a mehlepeny mellso fali, ami ugymond meg "felfogja" a rugasokat, lattam kisfiamat bukfencezni es semmit sem ereztem belole:) szoval ha vki ilyen kerdest tenne fel, nem hurrogas a valasz, hanem az, hogy megtortenhet, de ha szeretnel megnyugodni akkor menj el az orvoshoz, nem az hogy nyomas a doki es inkabb nem irom le a velemenyem rolad.
kellemes babavarast mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!