Mennyi ido alatt heverted ki a vetelesedet? Mennyi ido utan kezdtetek el ujra probalkozni, s mennyi ido alatt jott ossze?
Tegnap elvesztettem a babankat. 2. terhessegem volt, elsovel semmi gond nem volt. Ma lettem volna 12 hetes. Nemreg jottem haza a korhazbol. Holnap dolgozom, odabenn nem tudtak, hogy terhes voltam, csaladomnak se mondtam meg el a terhesseget.
Meg eleg rosszul vagyok lelkileg. Magatol tavozott a baba, nem kellett beavatkozas, s mar alig maradt valami bennem, majd 1 het mulva kell visszamennem ellenorzesre.
Nektek mennyi idobe telt feldolgozni? El lehet ezt "felejteni" egyaltalan? Mennyi ido utan ajanlott ujra probalkozni?
En most olvastam a zarojelentest, ott az all, hogy 5 hetes lehetett, mikor meg benn voltam, azt mondtak, hogy kabe 6 hetes lehetett. De mivel lattam is, nekem is feltunt, hogy nem ugy nez ki, mintha 12 hetes lenne.
Angliaban elek, itt az elso UH 12. hetet betoltve van. Jovo hetre voltam kiirva, de mivel vasarnap elkezdtem verezni, bementem, akkor csak alulrol megvizsgaltak, s mondtak, hogy mehszaj zarva van. Nem tudnak se aznap, se masnap, se harmadnap, csak 4. nap UH-ozni, mert vasarnap nem csinalnak UH-ot, hetfon Bank holiday, amikor szinten nem, kedden meg telthaz van, s mivel csak verezgetek, nem surgos eset, raer szerdaig. Barmelyik korhazba mentem volna, legesleghamarabb kedden neztek volna meg...mondjuk mar teljesen mindegy lett volna, mert mar 5 hetesen megallt a fejlodesben. Csoda, hogy nem lett bajom, hogy hetekig bennem volt....de sajnos ez itt normalis...MO-on 6-8 hetesen mar eszrevettek volna.
Adri: Akkor nagyon nem is vartatok vele. De jo, hogy mar is ki tudta potolni az urt, tervezetten estel ujra teherbe ilyen rovid idovel a babad elvesztese utan? Orvosod mit javallott? Nem javasolta, hogy varjatok 3-6 honapot?
Nekem odabenn azt mondta az ultrahangot vegzo nover, hogy 1 menszit varjak ki, a masik nover meg azt mondta, hogy 3-at varjak
Barcsak mar en is ott tartanek. Szeretnem kitolteni az urt, ami a szivemben van. ....na meg a mehemben:( Jo lenne szoban is kibeszelni valaki olyannal, aki ezt atelte. Anyosom is 12 hetesen vesztette el az elso babajat, aztan jott a parom, de utana ok mar nem tudtak meg egyet osszehozni egyeb okok miatt. O eveket vart a ketto kozott. De nem tudom, hogy megtehetem e ezt. Egyedul a parom tudja. Itt max angolul beszelhetnem ki magambol, de angoulul nem tudom ugy kifejezni magam, es ezt inkabb valami hozzam kozelebb allo szemellyel beszelnem meg.
Latom a kisbabakat es osszeszorul a szivem. Hosszu meg az ut. Azt hittem, ebben az evben mar vegre beken hagy a balsors. Borzaszto 2 ev van mogottem.
Te elmondtad valakinek a vetelesedet? Jogom van mast is lehervasztani csak azert, hogy talan jobb legyen nekem kicsit? A munkahelyemen azt hazudtam, hogy laz miatt nem jottem. A fele story mondjuk igaz volt, mondtam, hogy elozo este lazas voltam, masnap dolgoztam, mire hazaertem, hatalmas lazam lett, parom bevitt, es benntartottak. Valoban magas lazam volt, de nem a laz miatt tartottak benn. Aranyosak voltak, masnap mondtak, hogy ne hajtsak, csak kenyelmesen....persze en hajtottam, mert ha mar nem sirhatok, legalabb had hajtsam ki a fajdalmam, igy nem volt idom nagyon gondolkodni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!