Mennyi idonek kell eltelnie ahhoz hogy el merjunk kezdeni a masodik babaval probalkozni?
Szerintem sincs olyan, hogy idő a merni akaráshoz... :D
Nekem 4 év után sem jött el a "merszem", a barátnőméknek meg egy év korkülönbség van a két gyerekük között.
Hát jöjjön meg az elsö periodusod aztán mindent bele.
Hogy nektek mi felel meg azt mi nem tudhatjuk. még ti sem nagyon, mert ez majd jön.
nekem 21 hónap van a lányaim között, de nekem ez nagyon bejött. örülök, hogy így csináltuk, a nagylányonm egyáltalán nem féltékeny a kicsire, söt rendzgeti és imádja. a kicsi rengeteg figyelmet kap a nagytól is. de rengeteg pozitív dolgot tudnék írni miért lett jobb a kicsi korkülömbség. de biztos van elönye ha több a korkülömbség is.
Ha természetes úton szültél, bármikor próbálkozhattok újra! Nálunk minden alkalommal 2 éven belül jött a kistesó, ennél többet nem tudtunk várni... :-)
Ha császáros voltál, 2-2,5 év kell, hogy legyen a gyerekek között.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!