Ha lerakom a fogamzásgátlót (Diane35), akkor kb 3hónapig nem is lehet próbálkozni, csak utána? Meg kell várni amíg teljesen kiürül a szervezetből?
Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 10:01
1/12 anonim válasza:
én azt szettem rákövi hónapba babás is lettem
2/12 anonim válasza:
Biztos eltérő válaszokat fogsz kapni. Én a nőgyógyászomtól kérdeztem meg. Azt mondta, h. olyan alacsony hormontartalmú gyógyszrt szedek, ami 48h alatt kiürül, ha abbahagyom utána próbálkozhatunk. Sőt könnyebb teherbe esni, nekünk össze is jött.
3/12 anonim válasza:
Szia. Diane 35-nél szerintem nem elég 1 hónap! Tapasztalatból mondom, én is szedtem. Iszonyatosan nagy hormonbomba! Várj legalább 3 hónapot, de én a Te helyedben dokival is beszélnék, megkérdezném Őt is!! Biztos hamar ott lesz a baba, nyugi, de várd ki azt az időt, amit javasol!!
4/12 anonim válasza:
Fogalmazzunk úgy, hogy CÉLSZERŰ 3 hónapot várni. Én megfogadtam , hogy annyit minimum fogok várni.
Áprilisban abbahagytam, aztán aug.-ig esküvő miatt nem is próbálkoztunk. Szeptemberben "nekiláttunk" , januárban pozitívat teszteltem.
Van aki már a köv. hónapban terhes lesz, és semmi baja se neki se a babának, de ha nem siettet semmi, akkor várd ki a 3 hónapot!
Sok szerencsét.
37hkm
5/12 anonim válasza:
Minden esetben hozzá értő embert kell megkérdezni, nőgyógyászt. Nagyon sok tévhit kering, mindenki ezt terjeszti. A fele nem is igaz. Ha babát akartok, úgy is mész rákszűrésre, ott ki tudod faggatni az orvosod.
6/12 anonim válasza:
Barátnőm februárban tette le és júniusban összejött nekik a baba. Én injekciót kaptam és azt májusban már nem kértem és júliusban össze jött a baba.
7/12 anonim válasza:
A fogamzásgátlók 80%-nál nem kell várni, azonnal lehet próbálkozni, DE a Diane35 pont egy olyan gyógyszer, ami után nagyon ajánlott kivárni a 3 hónapot. Nem csak sima fogamzásgátló, gyógyászati célra is használják.
8/12 anonim válasza:
Regen en is ezt szedtem. Utana 5 honapig nem volt peteeresem. Nalam sokara urult. Szerintem varjal, ez nem egy sima fogamzasgatlo.
9/12 anonim válasza:
nem vagyunk egyformák de én csak rosszat tudok mondani a Diane35-ről. Amíg szedtem nagyon jó volt mert gyönyörű volt az arcbőröm sehol egy pattanás vagy folt. de amikor abbahagytam több hónapon keresztül nem volt peteérésem, híztam 10kgt és iszonyat lett a bőröm, hatalmas hormonadag van benne. egy évbe telt mire a doki rendbe hozott és lett peteérésem és még egy évbe mire a bőröm visszaállt és lefogytam. amint lefogytam teherbe estem, két évünkbe telt, rég be kellett volna tiltani ezt a gyógyszert!
10/12 anonim válasza:
A legtöbb tabletta után nem kell várni, DE a Diane után kell legalább 3 hónap!!!
Ugyanis antiandrogén hatású gyógyszer, ami nem igazán tesz jót a fiúmagzatok fejlődésének.
Hogy ez klinikai adat, vagy csak feltételezés, azt sajnos nem tudom, de talán jobb a békesség.
Inkább -3 hónap, mint aztán vmi probléma a babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!