20 hetes uh-án lányt mondtak 90 % -ra? Most pedig fiút,28 hetesen?
Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 15:41
1/8 A kérdező kommentje:
nos , szerintetek most kinek higgyek?
2013. máj. 9. 15:42
2/8 anonim válasza:
Ezt így látatlanban nem tudhatjuk. Az utóbbi valószínűbb.
Nem mentek el 4D-re?
3/8 anonim válasza:
én elmennék egy 4d-re.Nem adtak képet?Nekem azt sztk-s uh-n kijelölték a kukiját. :)
4/8 A kérdező kommentje:
2 hét múlva megyünk
2013. máj. 9. 15:45
5/8 anonim válasza:
Igen egy rendes odafigyelős nem kapkodós 4d ahol behozzák képbe amit látni kell, na annak hinnék.
Egyébként pont most jártak így egy ismerősömék 18 hetesen lányt mondtak nekik szinte tutira megvettek mindent már majdnem és erre 28 hetesen már fiú....
6/8 anonim válasza:
egyrészt csatlakoznék a 2. válaszadóhoz, másrészt meg nem mutatták meg neketek? nekem a 18. heti genetikai uh-n mondták a nemét, sztk-s rendelés volt, úgyhogy nem volt felém fordítva a monitor, de a páromat odahívta a doki és megmutatta a fütyit, szóval kétség se fér hozzá. ha mást nem, a 4D tuti kiderül
7/8 anonim válasza:
Majd a 4d megmondja biztosra. :) Lehet a 28 heteset nézték el. Az is megeshet h a köldökzsinór lógott be. Ismerősömnek így néztek először kisfiút. Nyugi 2 hét és kiderül.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, persze majd a 4d mutatták a monitort de mi nem nagyon láttunk semmit belőle annyira mocorgott... :-) sztk és itt képet nem adnak
2013. máj. 9. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!