Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mennyit híztatok a terhessé...

Ti mennyit híztatok a terhesség alatt? Mennyi ment le mire a kórházból hazamentettek? Van összefüggés a vajúdás ideje és a lement kilók közt?

Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 10:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10 kg-t híztam, és nem volt rajtam plusz, mire mentem haza.
2013. máj. 9. 12:09
 12/15 anonim ***** válasza:

nagyon vékony voltam előtte, 14-et híztam, mindet az elején, a terhesség végén semmit nem híztam, 3kgosan született a lányom. Na ebből a 14ből 6-al kevesebbel jöttem haza és elefántlábakkal, nagyon vizes voltam még kb 3 hétig, amikor is végül a kezdeti súlyhoz képest 10 el voltam kevesebb, de még mindig fent volt 4... na ez a 4 alig akart lemenni fél év alatt, mert eléggé belassult az anyagcserém meg alulműködött a pajzsmirigyem is, de végül beállt és mozgással&diétával&pajzsmirigyes homeos cuccokkal 6 hós korára nem csak rám jött a régi ruhám , de úgy is állt mint előtte.

A szoptatástól nekem semmit nem mozdult a mérleg nyelve, pedig elvileg égeti a kalóriát, há nem tudom...

A vajúdás hossza szerintem nem számít, ami számít az a vizesedés, és hogy rögtön visszaáll-e az anyagcseréd vagy lassú marad és nem fogysz, hiába koplalsz. Ha fél év után sem fogytál csak pár kgot a a szülés második hónapjától a hatodikig, akkor nézess vérképet, meg pajzsmirigy hormonokat.

2013. máj. 9. 13:18
 13/15 anonim ***** válasza:
10 kilót híztam a terhesség alatt, 39+4 napra született a babám 3030 grammal.Ehhez képest 6 kiló mínusszal mentem haza a kórházból. Most 10 hetes a lányom és 2 kilóval vagyok kevesebb mint a terhesség előtt.
2013. máj. 22. 11:22
 14/15 anonim ***** válasza:
6kilót híztam,nemsokára szülök.
2013. szept. 13. 21:39
 15/15 anonim ***** válasza:
régen anyukám velem, és tesómmal is 70 kg-mal ment szülni és 25 kg hízott és lement 45-43 kg-ra súlya.
2013. nov. 17. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!