Ti mennyit híztatok a terhesség alatt? Mennyi ment le mire a kórházból hazamentettek? Van összefüggés a vajúdás ideje és a lement kilók közt?
nagyon vékony voltam előtte, 14-et híztam, mindet az elején, a terhesség végén semmit nem híztam, 3kgosan született a lányom. Na ebből a 14ből 6-al kevesebbel jöttem haza és elefántlábakkal, nagyon vizes voltam még kb 3 hétig, amikor is végül a kezdeti súlyhoz képest 10 el voltam kevesebb, de még mindig fent volt 4... na ez a 4 alig akart lemenni fél év alatt, mert eléggé belassult az anyagcserém meg alulműködött a pajzsmirigyem is, de végül beállt és mozgással&diétával&pajzsmirigyes homeos cuccokkal 6 hós korára nem csak rám jött a régi ruhám , de úgy is állt mint előtte.
A szoptatástól nekem semmit nem mozdult a mérleg nyelve, pedig elvileg égeti a kalóriát, há nem tudom...
A vajúdás hossza szerintem nem számít, ami számít az a vizesedés, és hogy rögtön visszaáll-e az anyagcseréd vagy lassú marad és nem fogysz, hiába koplalsz. Ha fél év után sem fogytál csak pár kgot a a szülés második hónapjától a hatodikig, akkor nézess vérképet, meg pajzsmirigy hormonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!