Kisebb a babám mint az átlag! Mitől lehet ez?
Minden alkalommal ha megyek uh-ra legalább egy héttel kisebbnek írja a gép mint a valós kora. A doki szerint minden rendben, én még is kicsit elvagyok keseredve.
27 hetes kismama
Szia!
Ezen ne aggódj, valószínüleg ha minden uh-n egy héttel kisebb, akkor előbb fogant és tényleg kisebb. :)
Egyébként annyira elenyésző a méret a hetek közt, hogy az a néhány mm igazán nem számít. Nekem egyébként az első két uh-n kisebb volt, utána meg nagyobb, mert nem egyformán fejlődnek. Végül a 36. héten született egy 2750 grammos nagyon formás kisfiam. Szebb a kisebb :)
Ne aggódj, hidd el minden rendben van vele!
Szia!
Szerintem is szebb a kisebb.
Egyébként sok helyen a hatalmas bébiket tartják normálisnak.
Pedig azon kívül,hogy semmi ujszülöttformájuk szegényeknek,egyéb gondot is okozhat a nagy születési súly.
A lényeg,hogy egészséges legyen.
Boldog babavárást,üdv
Szia! Az enyémet is mindig kisebbnek mondta a doki, de mindig hozzátette, hogy ne aggódjak, mert egészséges és jól fejlődik, különben is, egy 2,5 kg-os baba éppúg érett, mint egy 4 kilós, de gondolj bele, melyiket lehet könnyebb megszülni. Amúgy a végére az én kis manóm is beérte a többieket, legalábbis azt mondják, hogy már nem olyan pici.
38 hetes kismama
Én meg amóndó vagyok,hogy teljesen mindegy mekkora a fő,hogy teljesen egészséges legyen.Az orvosok mindig mást látnak nem kell velük foglalkozni a lényeg az,hogy egészségesnek látják.Üdv jó babavárást.És ha nagy akkor is megéri a szüléssel szenvedni érte.Ha kicsi akkor is.:D
30 hetes kismami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!