12 hetes ikerterhességnél az normálisa a két babó picit kisebb mint az átlag? Pár miliről van csak szó.
Persze,hiszen ikreknél ez mondhatni természetes, ne aggódj,és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!
23 hetes kismama
Szia. Ez még változni fog, de egyébként teljesen normális. Előfordul egyes babáknál is, hogy pár milivel kisebb mint az átlag. A két babó közül is az egyik mindig kisebb lesz. Én most 25 hetes vagyok 1 fiú 1 lány van a pociban. A kisfiú mindig a adott hét értékének megfelelő vagy túlhaladja. A kislány mindig egy kicsit alatta van. Már nem emlékszem pontosan melyik héten volt 500g az átlag, a kisfiú 515g, a kislány 485 g volt. A hosszuk is ugyanígy alakult. Szerintem ha nem tér el kórosan az átlagtól minden oké. Nekem minden 2.héten mennem kell dokihoz és én is azonnal nézem a méreteket meg a hosszukat. Ne aggódj és nagyon vigyázz magadra, mert 2 babát kihordani kicsit más mint 1-et.
Boldogságos, problémamentes babavárást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!