Körülbelül a 20 napon járhatok, átlag 30 naposak a ciklusaim. Tegnap kezdődött az az érzés, mintha egy kisebb tégla került volna a hasamba, és lefelé húzza, de nagyon. Nem szúrkálás, nehezék. Merjek hinni, vagy már megint becsap a szervezetem?
Figyelt kérdés
Már régóta próbálkozunk, és most először érzékenyek a mellbimbóim. Szerintetek?2008. szept. 24. 16:29
1/3 anonim válasza:
nehéz lenne ezt megmondani, hogy miért érzed ezt, és nem is akarlak esetleg hamis illúziókba ringatni! Mivel kb a 20. nap környékén fejeződik be a beágyazódás kb, nem kizárt, hogy sikerült! Én sem éreztem semmi különöset, amikor sikerült, nekem is érzékeny volt a mellem, sok folyásom volt, és néha fájdogált a pocim, amit én akkor mensinek gondoltam. Nekem 30-32 napos ciklusaim voltak és már a 25. nap nagyon halványan pozitív volt a tesztem! Mondjuk ezen én is elcsodálkoztam...De mensi előtt pár nappal elvileg már lehet tesztelni, noha biztos eredményt nem biztos, hogy kapsz! Várj türelemmel! És pihizz, ha úgy érzed fáradtabb vagy!
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Ha valaki érzett már ilyet, az írjon. Köszönöm előre is.
2008. szept. 24. 17:26
3/3 anonim válasza:
Szia!Remélem még elolvasod...nemem is ilyen érzésem van pár napja:)Fel vagyok puffadva,és ha be akarom húzni a hasam akkor olyan mintha meg lenne duzzadva a méhem....a cicim is hasonlókat produkál(dúzzadt)...én 19-re nem várnám.Bár nem tudom mennyi esélyem van az újjab babára(van egy 2 éves fiam),mert mensielső napjától a 11-ik napig folyamatosan együtt voltunk.Bár a fiam mensi után közvetlenűl fogant...
Ha elolvasnád kiváncsi lennék a vélaményedre!!!
Neked nagyon drukkolok,sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!