Jó ez a méret?

Figyelt kérdés

5 hetesen a petezsák mérete 83mm.

Nem kicsi?

2013. máj. 9. 07:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
sokallod?:D hát mi lesz veled így?:D csomó UH között 4-5 hét telik el:)))
2013. máj. 9. 10:52
 12/16 A kérdező kommentje:

Igen azért sokallom, mert csak petezsák volt, és előbb szokták visszahívni nálunk a kismamákat (embrio, szívhang...)

De nem aggódom (igyekszem, majd én is fejlődök ebben :D).

Csak talán inkább már alig várom, hogy lássam, és nehéz a várakozás.

2013. máj. 9. 11:02
 13/16 anonim ***** válasza:
én eleve 7+5-nél voltam, sokkal jobb volt így, már nem kellett utána aggódnom, láttam a pici pöttyöket a monitoron, voltak szívhangok..:) szóval pihengess szépen, bár most úgy tűnik, soha nem lesz 3 hét múlva, el fog repülni az idő!
2013. máj. 9. 11:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Igaz az 5 heteset nem tudom 6 hetesen voltam először doki mondta előbb felesleges akkor 18 mm volt a petezsák és benne embryo és pulzált a szive...gondolom jo ez a méret de találsz táblázatokat...

Ugy látom Te is paramami leszel akár csak én voltam..)

Utánna csak 12 hetesen van uh..nekem 6 hét telt el..utánna 18 hetesen 22 26 hetsen stb..de elmentem 4 d re igy láttam a babomat 2 hetente mikor mocorgott már könnyebb volt.)

Boldog babavárást!

2013. máj. 9. 11:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Elég sok idő eltelik, ha csak a kötelező uh-ra megy az ember. Bizony, míg meg nem mozdul a baba, -és mondjuk a pocak sem nő az elején látványosan mindenkinek-, folyton kétségek gyötrik a kismamák többségét. Utána meg másért megy a para. Ez van. :)
2013. máj. 9. 11:55
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Muszáj volt ilyen korán mennem, mert elvileg mindkét petevezetőm lezárt és azt mondták méhen kívüli lehet "csak". Bár vannak még csodák.

Nos megnyugodtam, mert jó helyen volt :)

Igen "paramami" vagyok, mert az előző terhességem a 21. héten ért véget.

Szóval most még mindig az első babánk lenne.

DE HISZEM, HOGY MOST MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!!!!!!!!

Köszönöm még egyszer, aranyosak vagytok!

2013. máj. 10. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!