Ha kinyilt a méhszáj, visszahúzódásra van esély, ha fekszem és magne B6-ot szedem?
Ha betartasz minden utasítást és nem erőlteted magad, sokat pihensz, akkor nem lesz gond.
Az egyik rokonunk szintén kb. ennyi idősen 2100-as méhszájjal rendelkezett, figyelt magára és minden rendben volt vele és a babával a terhesség végéig.
nekem 20 héttől nyitva van, a külső méhszáj mitt nincsen miért aggódni, az tökéletes még így is !!
27 hetesen voltam újra, akkor is nyitva volt....szóval szerintem vissza zárúlni nem fog, elég ha nem nyílik tovább !!!
nekem mindent lehetett, nem pihentem többet(doki sem mondta, azt mondta jó az a méhszáj) és mégis minden ok!!!
Nekem elejétöl nyitva van a külsö. Azt mondta a doki hogy pihenjek többet de nem tudok. Sokat keményedek, néha még lépni se tudok annyira fáj, de ez van. Szedem a magnéziumot. Nem lesz baj.
32 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!