3 hetes 5 napos kis petezsákom van:) Viszont folyásom is, fehéres, picit sárgás. Nem viszket, nem fáj. Ilyenkor előfordulhat? Mitől van ez?
Figyelt kérdés
2008. jún. 16. 18:47
1/3 anonim válasza:
Ez valószínűleg végig fog kísérni. nincs semmi baj, nekem is folyamatosan van, de úgy gondolom, mindenkinek. minden jót!
2/3 anonim válasza:
szia!
Nekem is vaolt,van és lesz is!egész életemben!Néha ilyen néha olyan most a terhesség alatt,és semmi panaszom nincsen!Dokim is mondta h ez abszolút normális!A hormonok!Lesz olyan nap h több lesz,aztán kevesebb!Változik!aztán meg lehet egy időre el is fog múlni!
Boldog babavárást!28 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem az 5.héten kezdődött és azóta is van, hol több hol kevesebb, és a doki szerint ne aggódjak, normális.
Boldog babavárást!
11 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!