Edus83 kérdése:
6hetes babás vagyok, és van még egy petezsákom ami szívódik fel. Gyakori ilyenkor a vérzés?
Figyelt kérdés
Én ma véreztem és picit darabos is volt voltam un és másik babómmal minden rendben van, bár még szívecskéje nem dobog még. Semmi görcsölésem nincsen szerencsére. Gyakori ez manapság? Mikor megy el teljesen ha már nem vérzek? Mert már csak halvány pecsételésem van.Orvos azt mondta 80% 20 azért ,maradt fent mert picit darabos volt.Bocs,hogy ennyit kérdezek csak nagyon aggódom...2009. márc. 31. 17:44
1/13 anonim válasza:
szia!
Hangsúlyozom , nem vagyok orvos.... de ez a vérzés dolog "nem tetszik" nekem. Ne ijedj meg kérlek , de annak a másik peteszáknak felszívódnia kellene lassan , hetek alatt , nem véreznie...Bár az orvos ezt biztos jobban tudja/látja... Pihenj , amennyit csak tudsz!
Jó babavárást!
2/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta doki nem egészséges babától vérzek azt látja ,de darabos dolog miatt aggódott!!!Remélem nem lesz baj:))!!De szerencsére már éppen ,hogy csak pecsételek.:))Azért köszönöm
2009. márc. 31. 17:57
3/13 anonim válasza:
első vagyok! Szorítok neked :) Ha elmúlik a vérzés , remélhetőleg utána nem lesz baj! :)) Erre koncentrálj és akkor oké lesz minden :)
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm drága vagy:))!!De az nyugtat semmi görcsölés és tényleg minimális csepegés van.:))
2009. márc. 31. 18:14
5/13 anonim válasza:
ua vagyok:) ha van majd kedved , meg időd, nyugodtan írhatsz , hogy mizu ! Biztos mész majd vizsgálatra , meg ilyenek. Legalább mi , kismamik támogassuk egymást ha nem olyan "könnyü" a helyzet! :)))
6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon drága vagy:))!!!Szívesen írnék nagyon jólesik,hogy van egy hely ahol félelmekről lehet beszélni és mai világban kiváncsi az ember a másikra!!!:))!!Te mennyi idős babás vagy??
2009. márc. 31. 18:33
7/13 anonim válasza:
30 hetes vagyok és ugyanúgy ikerterhesnek indultam, csak nálam "felszívódott" a kisebbik peteszák (embrió is volt benne). Hát úgy vagyok vele , hogy valahol még jobb is, az ikerterhesség sokszor komplikációkat okozhat...
8/13 A kérdező kommentje:
De jó neked már nem sokára babázol.:))!!!Én még rettegek egy pár hónapig:))!!!Hát nem akarom elszólni de telejesen elmúlt a pecsételés is :))Remélem picim erősödik az utrogesztantól:))!!!És a sok pozitív gondolkodástól:))
2009. márc. 31. 19:04
9/13 anonim válasza:
Szia!
Remélem ma minden oké! :))
30 heteske
10/13 A kérdező kommentje:
Szia hát nincs semmi vagyis szurka van:((!!!De nincs barnázás:))!!!!na meg hányok:))
2009. ápr. 1. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!