Edus83 kérdése:
6hetes babás vagyok, és van még egy petezsákom ami szívódik fel. Gyakori ilyenkor a vérzés?
Figyelt kérdés
Én ma véreztem és picit darabos is volt voltam un és másik babómmal minden rendben van, bár még szívecskéje nem dobog még. Semmi görcsölésem nincsen szerencsére. Gyakori ez manapság? Mikor megy el teljesen ha már nem vérzek? Mert már csak halvány pecsételésem van.Orvos azt mondta 80% 20 azért ,maradt fent mert picit darabos volt.Bocs,hogy ennyit kérdezek csak nagyon aggódom...2009. márc. 31. 17:44
11/13 A kérdező kommentje:
ja amikor neked felszívódott éreztél valamit????Remélem ez a szurka természetes....
2009. ápr. 1. 18:38
12/13 anonim válasza:
Szia!
Nem nagyon szurkált, viszont akkor már én is "rosszul" voltam, avagy dolgoztak a hormonok , gondolom segitették a másik babót. Nem gond-e ha máshova folytatom a választ?
13/13 A kérdező kommentje:
Nyugodtan írj emailt:))
2009. ápr. 2. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!