Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem zavar titeket amikor...

Nem zavar titeket amikor látlatóan mozog a baba és vad idegenek lát (hat) ják?

Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
nem
2013. máj. 8. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
nem. amíg nem akarják megfogni a hasamat.
2013. máj. 8. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
nem! Miért kellene, hogy zavarjon?
2013. máj. 8. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem olyan feltűnő, hogy a villamoson, ruhában pl észre lehessen venni. Láttam már pár nagyhasú kismamát, de hogy mozog a baba, azt sosem...
2013. máj. 8. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavar! Sőt nem is értem miért kellene, hogy zavarjon. Ez természetes dolog. De amúgy szerintem sem olyan nagyon feltűnő, ha csak valaki nem kifejezetten figyeli.. Ha meg figyeli is, egészségére :)
2013. máj. 8. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyszer a nőgyógyásznál ültem és mellettem ült egy nő vele szemben állt egy kismama akinek már szép nagy pocakja volt a nő mellettem egyszer felordított, hogy : " OTT A LÁBA" de kb úgy kiáltott hogy mind a 30 nő egyszerre kezdte el bámulni szegény kismama meg csak simogatta a hasát nahát Őt akkor ezekkel a körülményekkel tuti zavarta ... elég ciki volt mert attól a pillanattól, Én is alig tudtam elfordítani a fejem és nem a pocakot figyelni hogy hátha láthatom megint :)
2013. máj. 9. 00:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, azért is kérdeztem mert sokan a pocakomon felejtik a szemüket és persze nem szólok de nekem ez belsöségesebb dolog...
2013. máj. 9. 12:39
 8/8 anonim ***** válasza:
engem nem zavar, ha a pocakomat nézik, egyébként főleg más kismamák szokták és én is megfigyeltem már magamon, h hajlamos vagyok erre, bár bámulni nem szoktam, csak úgy konstatálom. a kismamák kölcsönösen megnézik a másik pociját, szerintem ez ösztönös és természtes. engem az zavar, amikor a melleimen felejtik a tekintetüket és kajánul vigyorogak a pasik vagy amikor tárasaságban nem kérek alkoholt és emiatt rámkacsint a pincér...
2013. máj. 9. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!