Csak engem idegesít-zavar hogy 8 hetes vagyok de már akkora a hasam hogy nem igaz? Ez még egyáltalán nem a baba hanem vmi nagy puffadás.
Szia!
Én nagyon örültem, mikor elkezdett látszódni a hasam, úgy mint neked elég korán. Szerintem ez az alkattól is függ. Én most leszek lassan 12 hetes, és egyértelműen látszik!
Amúgy meg puffadástól is lehet, én ismpiffadok, de reggel egyértelműen látszik a pocim. Miért baj kérdező, ha látszik a pocid?? Nekem a várandóságom úgy kezdődött, hogy puffadtam, de nagyon! Most már szerintem elkezd látszódni, és a puffadás is egy darabig megamarad. Magamból indultam ki, nem tudom kinek hogyan volt, én saját tapasztalatom osztom meg veled:)
Szép napot!
Igen ez az amit a második ír hogy egyrészt sokaknak nem kötném az orrára másrészt el nem tudom képzelni mi lesz ha végre majd enni is tudok, 3szor ekkora lesz? (és nem a terhesség miatt hanem alapban) harmadrészt mindenki azt hiszi hogy 2 pofára eszek most hogy terhes vagyok, barátnőm is mondja múltkor hogy nem kell m kettő helyett enni(??) mondom tudom, köszönöm, puffadok nem tehetek róla. Egyébként meg érzésre is roppant kellemetlen.
Ja és a főnök helyettes is jött oda simogatni a hasamat (holott az ÉN VAGYOK nem a baba!!!!) hogy látom már előrehaladott....
ÁÁÁÁ, mihez képest??
Ne aggódj...én a 3. Hónapot töltöm mindjárt mint már írtam, és 4kg pluszban vagyok. Serintem teljesen normális, nem eszek. Sokat csak annyit amennyit kívãnok (van, hogy többet, de utána megyek is sétálni).
Ha zavar, vegyél fel bővebb felsőket amivel el tudod takarni a puffadást. Én is rettentő hiú vagyok az alakomra, de tudom, hogy most nincs diéta, hanem egeszséges táplálkozás, úgy is le fogom adni a baba megszületése után:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!