Csak engem idegesít-zavar hogy 8 hetes vagyok de már akkora a hasam hogy nem igaz? Ez még egyáltalán nem a baba hanem vmi nagy puffadás.
Sziasztok!
Nekem harmadik baba, első kettővel is bálna lettem, főleg a másodikkal, 12 hetesen nagyobb hasam volt, mint azoknak a kismamáknak, akik a 20 hetes uh-ra jöttek ugyanoda...
Most a terhességem előtt leadtam nyolc nagyon fölös kilót, és tok jól leapadt a gyomortájékom. MOst meg 10 hetsen ugy fel van puffadva, mint mielőtt lefogytam...
Engem is zavar, de sajnos nincs mit tenni vele.
Higgyétek el, az Espumisan (amugy terhesen is beszedhető), nem fogja leapasztani... Én akkor vettem be, ha tényleg ugy is éreztem, hogy nagyon feszit és fel vagyok fújódva, de ettől még a nem lett kisebb a hasam, csak könnyebben éreztem magam.
Egy idő után kb. utoléri egymást a két dolog (legalább is nálam igy volt mindkétszer eddig), már nem felfújódottnak látszom, hanem tényleg a baba lesz ott.
Csak már ott tartanánk! :) De nem is azért, ahogyan kinézek, hanem már tudnám a nemét, mert két lány után nagyon úgy érzem, hogy most fiú lesz, és nagyon kíváncsi vagyok :D
16-os, ez szuper! :-)
Utolso, hoho, nagy meglepetes lehetett, gratulalok! :-)
17 es aztaaa gratulálok:))
Nem tudom ki pontozgat ez itt mostanság valahogy általános lett, BÁRMIT is ír vki lepontozzák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!