Mennyi lett a terheléses-vércukor erdményetek? Mennyi volt az alap? Cukros vizet vagy zsemlét tejjel kellett ennetek/innotok?
Figyelt kérdés
én holnap megyek a vérvételre..kíváncsi vagyok kinek mennyi lett az értéke...
köszi!
2013. máj. 8. 13:33
1/6 anonim válasza:
mindkétszer cukros löttyöt ittam
első babánál. terhelés előtt 3,9 terheléssel 3,7
másodiknál: terhelés előtt 4,3 terheléssel 4,7
2/6 gabszem válasza:
nekem a minimum szint alatt volt... :) nekem a gyógyszertárban kellett kiváltanum egy zacskó fruktózport, azt kellett vinnem a vérvételre és citromlevet. Nekem ott keverték bele két dl vízbe. Nem olyan vészes ám ahogy sokan mondják.
3/6 anonim válasza:
Szerintem sem olyan vészes, mint ahogy sokan beállítják.
Nekem 75 mg glükózt kellett vennem a patikába + én is vittem magammal citromlevet. Nekem is a vérvételnél keverték be.
Éhomi értékem 4,3
Terheléses 5,6
30 hkm
4/6 anonim válasza:
cukros lötty
5 volt a terhelés előtt
4,7 utána. még kevesebb lett :)
5/6 anonim válasza:
Cukros lötty... blöe..
0': 4,8
60': 6,5
120': 5,1
6/6 anonim válasza:
Én cukros löttyöt ittam, gyógyszertárban kellett 75 gramm glükózt venni. Nem volt olyan vészes szerintem, mondjuk én 1 citrom levét belefacsarhattam.
0': 4,7
120': 5,2
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!