Ki hány évesen szült és mikor késő már a családtervezés?
Mivel 28 évesen mentem férjhez, az elsőt 29 évesen vállaltam, a másodikat 31 évesen. Azt hittem, letudtam, de később vágytunk egy harmadikra is. Azt mondtam a férjemnek, na jó, próbáljuk meg, de igyekezzünk, mert nem akarok 40 fele szülni. Hát azért sem jött össze elsőre, évek teltek el, így 38 évesen szültem, de nem bánom.
Van egy ismerősöm, aki 45 évesen szült először, mondjuk azért, mert addig nem sikerült, minden kezelést végigcsináltak, és nem jött össze a baba, majd évek múltán spontán besikerült...
Én azt gondolom, ideális 20 és 35 év között "letudni" az összes gyermeket, de az élet nem mindig így alakul.
18 évesen szültem az első fiamat. Nem is terveztem több gyereket, de az élet máshogy alakult, így most 35 évesen megint babát várok (szintén kisfiú). Aug. elején érkezik. A párommal egyidősek vagyunk, neki ő lesz az első gyereke. Nem vállalunk több babát.
27+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!