Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hány évesen szült és mikor...

Ki hány évesen szült és mikor késő már a családtervezés?

Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 11:23
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%
23 évesen szültem az elsőt, párom 26 volt, 25-28 a másodiknál, 35 felett én nem szülnék, max, ha még nincs babám akkor 38-ig bezárólag.
2013. máj. 8. 11:25
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Én 27 évesen szültem az elsőt, és ha lesz második akkor leszek vagy 33-34. Nekem ez így ideális. Valakinek már ez is sok.

Nem tudom mikor késő. Ezt ma már nem csak a kor határozza meg.

Ha 38 évesen ismertem volna meg a páromat, és mindketten vágynánk a babára, akkor nem mondtam volna le róla csak a korom miatt.

40 fölött viszont már biztos teli lennék kérdőjelekkel...

2013. máj. 8. 11:26
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
22 voltam a párom 26.
2013. máj. 8. 11:27
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Én 25 éves leszek, júliusban szülök. Arra nincs jó válasz, hogy mikor késő, ez szerintem egyéni dolog... Ismerek olyat, aki 42 évesen vállalt 2. gyereket, mondjuk senki nem mondaná meg róla hogy ennyi idős, nagyon aktív életet él, és csodálatos szülő lett belőle. Viszont van erre ellenpélda is, de ebbe nem mennék bele inkább, mert nem akarok senkit megbántani... (szerintem ez a sűrűbb)

Szerintem nagyjából 40-45 évesen már késő, de mint írtam ez nagyon egyéni!

Csak azt az egyet nem szeretem, ha valaki már nincs olyan állapotban, hogy még plusz egy gyereket szüljön, testvér mellé, akkor ne szülje a gyereket a gyerekének, mert mondhat akárki akármit, ezzel a testvér éltét rontja el!!!!!

Első gyerek megint más tészta..

2013. máj. 8. 11:28
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Én holnap leszek 24 és holnapra vagyok kiírva :D
2013. máj. 8. 11:30
 6/29 A kérdező kommentje:
Gratulálok !!! :-)
2013. máj. 8. 11:31
 7/29 anonim ***** válasza:
84%
29 vagyok, az első babánkat várjuk. Legalább 3-at szeretnénk. Mikor késő? Nemigen hiszem, hogy van ilyen. Amikor a szervezet már nem bírja, idős korban, akkor késő. Egyébként én nem hiszem, hogy számokon múlik.
2013. máj. 8. 11:33
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

24 évesen szültem az elsőt, párom 17 évvel idősebb. Szeretnénk kistesót 2-3 év korkülönbséggel.

mindenképp úgy terveztem az életem, h 30-ig szeretnék szülni, eddig bejött..

2013. máj. 8. 11:35
 9/29 anonim ***** válasza:

26 éves vagyok és júniusra vagyok kiírva.

A környezetemben több terhes nő van különböző korúak.

Sokat küszködnek, nem úgy élik meg a terhességet mint én.

34 éves az egyikük a kezdetektől szenved a keményedésekkel és a derékfájással.

A másik 39 éves pár napja szült, de a terhesség folyamán többször volt kórházba és szülés előtt már 1 hónappal befektették.

Én most vagyok 35 hetes a keményedések mostanában érkeztek meg a jóslófájásokkal és a méhszáj nyílásával együtt.

Én 35 éves kór felet már nem szülnék, csak ha még nem lenne gyermekem.

2013. máj. 8. 11:37
 10/29 anonim ***** válasza:
24 leszek még, amikor megszületik az első babánk (2-3 hét elvileg). A párom 25. A következőt 2 év múlva szeretnénk. És a párom még szeretne egy harmadikat is, de majd meglátjuk, hogy hogy alakulnak a dolgaink. 35 éves korunk felett már nem tervezünk gyereket, azt már későnek tartjuk.
2013. máj. 8. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!