Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyik pillanatban jókedvem...

Egyik pillanatban jókedvem van, aztán meg sírnék?

Figyelt kérdés
Valaki van így még ezzel? 21hkm
2013. máj. 7. 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:
én így voltam. Kb a 8. héttől vigyorogva kimentem, hogy de jó, süt a nap, majd elkezdtem sírni minden ok nélkül. Nevetgéltem, amikor mentünk uh-ra, majd sírtam, hogy végre megyünk. Ez végigkísért a 9. hónapig, már lassan 2 éves a fiam, de a mai napig elbőgöm magam semmiségeken. Nekem ez nem múlt el, én azóta is ilyen érzékeny vagyok. Hol sírok, hol nevetek.
2013. máj. 7. 09:51
 2/3 A kérdező kommentje:
én egyik nap örülök mindennek , másnap meg sírok hogy elhanyagol a párom, nem is örül a babának... pedig nem így van csak ilyen hülye érzések törnek rám.lehet depresszió jelei? hog y kezdődik az?
2013. máj. 7. 10:00
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem a hormonok változásával magyarázták meg. Én nem egyik napról a másikra, hanem egyik percről a másikra változtam meg, hol nevettem, de inkább sírtam. Szerencsére semmi probléma nem volt a terhesség alatt( a második babóca), és mégis sírtam mindenen, mindenért. Szülés után azért jobb lett, de azóta is sokkal érzékenyebb vagyok minden kis apróságra. 1. voltam. Amúgy nem hiszem, hogy depresszió lenne. Boldog babavárást!!!
2013. máj. 7. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!