Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor éreztétek biztosan,...

Mikor éreztétek biztosan, hogy megmozdult a kisbaba?

Figyelt kérdés
18. hétbe léptem, s még mindig csak "minta mozogna" érzésem van. Mikor érzem már 100%ra, s mikor lesz "látványos"?
2009. szept. 29. 14:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a 20. héten éreztem biztosan a babát legelőször. Látványos kb. a 35. héttől volt, bár az én fiam soha nem rúgott olyan nagyokat, elég nyugis baba volt a pocakban is.
2009. okt. 2. 10:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Én kb a 16. héttől éreztem mintha Ő lenne,17 hét 3naposan biztos lettem benne,és pont a 20. hetet töltöttük,amikor már Apuci is érezte.

Hogy mióta látványos,azt nem tudom pontosan,kb olyan 2-3 hete talán.

29 hetes kismama

2009. okt. 2. 11:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
En a 20.hetnel ereztem olyat,mintha sok kis pillango verdene odabent:)Elotte is volt olyan erzesem mindtha...de a 20.hetinel mar 100%,hogy az volt:)
2009. okt. 2. 15:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Mindekttővel 15 hetesen kezdtem érezni, de az elsővel 18, a másodikkal 17 hetesen mertem állítani, hogy ez már biztos a baba-visszagondolva persze már előbb is őt éreztem.

Én most vagyok 18 hetes, néha már érzem is a kezemmel. Elsővel apa ilyenkor még annyira nem érezte,de 20 hetesen már igen. Látni meg jóval később lehet csak, inkább az utolsó hetekben látványos.

2009. okt. 2. 19:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Első babás vagyok, 15 hét 6 naposan éreztem először. Még pár hétig nem lesz rendszeres a mozgás, mert nagyon sok helye van, de úgy 22-23 hetesen már naponta fogod érezni és rá pár hétre már látványos is lesz.Aztán majd az állad is le fog esni, hogy micsoda mozgásokat produkál:D
2009. okt. 2. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!