Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor éreztétek biztosan,...

Mikor éreztétek biztosan, hogy megmozdult a kisbaba?

Figyelt kérdés
18. hétbe léptem, s még mindig csak "minta mozogna" érzésem van. Mikor érzem már 100%ra, s mikor lesz "látványos"?
2009. szept. 29. 14:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
18 heti ultrahangon kért meg a doki hogy legyek kedves leülni alacsonyra és belógatni a pocakomat a két lábam közé, mert babám feje nagyon lent van és képtelenség alaposan vizsgálni. Akkor éreztem azt, amit már előtte is gyakran éreztem :) Láss csudát visszafeküdtem az ágyra és babám feje fent volt:D Nah azóta tudom hogy Ő az. Persze így már a 34. hétben nem kétséges hogy ki mocorog:D
2009. szept. 29. 15:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én úgyanúgy vagyok,mint te.Néha,ha leülök és rákoncentrálok,akkor mintha éreznék valami remegést,de nem esküdnék meg rá!Úgyhogy nem vagy egyedül.

18 hetes kismama

2009. szept. 29. 15:57
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
En 19 hetes kismama vagyok es mar eleg jol erzem a babat, minden nap parszor mmocorog es finom kis rugasokat erzek. Kb. egy hete meg en is csak akkor ereztem ha nagyon odafigyeltem vagy eppen akkor jelentkezett be amikor pihentem. Egy het alatt hihetetlen, hogy mennyit valtozott. :) Reggel amikor beulok az autoba munkaba menet es elinditom a kocsit akkor mindig bejelentkezik. Gondolom, hogy ahogy megmozdul a kocsi felebred. :) Szerintem nemsokara valtozni fog meglatod es jobban fogod erezni hiszen tenleg napok kerdese az egesz. Boldog babavarast!
2009. szept. 29. 16:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
17 hetesen "mintha", aztán 20.héttől rendesen minden nap! Türelem :)
2009. szept. 29. 16:55
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindnekinek. Türelmes leszek:) Boldog babavárást mindenkinek!!
2009. szept. 29. 18:32
 6/15 anonim válasza:
100%
A 18. hét elején kezdtem , mintha Ő lenne.20hetesen már biztosan érzem a finom kis rugásokat.
2009. szept. 29. 22:09
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
16+5hetes voltam, amikor határozottan éreztem, egy órán keresztül mocorgott.Viszont azóta eltelt két hét, és egyszer sem:(Vagy csak nem ismertem meg...
2009. okt. 2. 09:39
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A 18 hetes ultrahang előtt egy nappal kezdtem érezni az úszkálását.Aztán a 20 hét után már rendesen mocorgott.Most 19 hónapja,hogy már kint van a pocakomból.:)
2009. okt. 2. 09:45
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
17hetesen mintha...aztán 18.hét végén biztosra tudtam,hogy Ő az.
2009. okt. 2. 09:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
21. heten mar tuti, aztan egyre jobban, igy a 34. het kozepen, mar oriasiakat rug kifele is es befele is, ez utobbi picit fajdalmas, de nem tart soka, altalaban a petefeszkeim folott okoz kis kellemetlenseget vagy neha az oldalamat bokdosi teljes erobedobassal
2009. okt. 2. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!