Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez száradási csík lehet? Pár...

Ez száradási csík lehet? Pár percig semmi nem volt látható a tesztablakban, aztán visszaaludtam és két csíkot láttam ébredéskor. Nem tudom mit higgyek, nem találkoztam még ilyennel. Lombikom volt!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. máj. 7. 09:01
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ugyan olyan tesztet vettem,mint az előző volt,egyébként 20-as az érzékenysége. Kis idő múlva ,pont olyan lett mint a tegnapi. Úgy hogy van két egyforma pozi tesztem,na legalább már eddig eljutottam,van ilyenem is :)! Jól áttanulmányoztam és azt írja a leírás,hogy 5perc után már ne értékeljük ,lássuk be elég rövid idő ám az...:),mondjuk akkor kivárni...:S

Igen ,lehet a sok +hormon bekavar nekünk,de annyi olyat olvastam,hogy a lombikosok tesztelnek... Persze miért ne velem történjen meg ez is? Nem lehet,csak simán negatív,vagy pozitív??? Holnap fény derül mindenre,de bevallom már lemondtam róla :( Majd jövök a hírrel!!!

2013. máj. 8. 18:38
 32/42 anonim ***** válasza:

nekünk 2 év után sikerült. soha nem volt 2 csík a teszten (pedig csináltam jó sokat a 2 év alatt), kivéve, amikor valóban terhes voltam!

órák múlva is egy csík volt a teszten, nem jött elő egy nap múlva se a 2. csík. ha neked előjött, akkor valaminek lennie kell :):)

2013. máj. 8. 18:55
 33/42 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok Kérdező, kívánom hogy holnap vérvétel után fülig érjen a szád:)
2013. máj. 8. 19:11
 34/42 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem sikerült ...:( Azért jó volt,hogy biztattatok,és játszhattam a gondolattal,hogy nekem is sikerülhet. Mindenkinek minden jót kívánok!
2013. máj. 9. 12:51
 35/42 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon sajnálom :(
2013. máj. 9. 13:09
 36/42 anonim ***** válasza:
:( Én is nagyon sajnálom!
2013. máj. 9. 13:10
 37/42 anonim ***** válasza:

Sikerülni fog előbb-utóbb.Ne add fel.

Kívánom tiszta szívemből,hogy sikerüljön...

2013. máj. 9. 13:10
 38/42 anonim ***** válasza:

;"(

De ne add fel!!!!!

Uj honap uj lehetoseg!!!!!

2013. máj. 9. 13:38
 39/42 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkoltam,légy erős!Rita
2013. máj. 9. 18:23
 40/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Még nem adtam fel :). Sőt ez a kis csíkos teszt,olyan érzést mutatott meg,amire érdemes várni,és harcolni. Egyszer csak megtörténik,és akkor valós lesz...;)
2013. máj. 10. 08:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!