Ez száradási csík lehet? Pár percig semmi nem volt látható a tesztablakban, aztán visszaaludtam és két csíkot láttam ébredéskor. Nem tudom mit higgyek, nem találkoztam még ilyennel. Lombikom volt!
2013. máj. 7. 09:01
21/42 anonim válasza:
Enyém is ilyen volt :-) drukkolok :-)
29 hkm
22/42 anonim válasza:
Ez egy corax teszt ugye? Az nagyon megbizhato, jo teszt! Es ez pozitiv:)))
23/42 A kérdező kommentje:
Igen egy corax :),de én nem tudtam ez mennyire megbízható. Remélem igazatok lesz! :)
2013. máj. 7. 18:54
24/42 A kérdező kommentje:
Ja és egy embriót ültettek be,csak egy lett...
2013. máj. 7. 18:58
25/42 A kérdező kommentje:
A mai teszten csak egy óra múlva jelent meg,egy sokkal halványabb csík mint a tegnapi... Szóval szerintem ,ez sem jött össze. Azért köszönöm nektek a válaszokat!
2013. máj. 8. 09:28
26/42 anonim válasza:
A kérdés ugyanolyan teszttel csináltad-e ma is? Én ne csüggedj még, hiszen lehet csak hígabb volt picit a vizeleted, mint előző nap. Holnap vérvétel és az majd igazolja, hogy terhes vagy!!!
27/42 anonim válasza:
:( A reményt azért még ne add fel!!!
Megírod majd, mi lett?
28/42 anonim válasza:
Még ne keseredj el!
Remélem azért megírod, hogy mi lett!??
29/42 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy milyen a teszt. Milyen érzékenységű.
Meg azt is vedd számításba, hogy kétnaponta kétszereződik a szervezetben a hcg.
Addig nincs veszve semmi, míg meg nem jön!
30/42 anonim válasza:
szia
egyszer én is jártam így szintén lombikos vagyok és a beülti után 14. nap clearblue compact tesztet használtam sokkal később jött ki nekem is a csík és sajnos hiába ugy nézett ki mint a pozitív teszt nem voltam babás mégsem,pedig sokan írták hogy ez pozitív de ami a 100% az a vérvétel de sok sok szerencsét kívánok neked hogy másképp legyen mint nálam :-) drukkolok nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!