Programozott császár Debrecenben, a Klinikán? Van valakinek tapasztalata?
Köszönöm szépen a válaszod. Nem volt túl bíztató... :)
Nekem van dokim, ez lehet valamelyest megkönnyíti majd a helyzetet.
Bocsi, nem akartalak megrémíteni, de én ezt tapasztaltam. A fogadott doki ebben az esetben tényleg sokat számíthat. Az első gyerekem simán született ügyeletesnél, ő hamarabb meglett, azért sem fogadtam most. Egy tippet viszont adok, mert nekem senki nem mondta előre: császár után, mikor visszavisznek a megfigyelőbe, ne emelgesd a fejed!!! Fordítani lehet azt olvastam. Mikor beadják a spinális érzéstelenítőt a gerincedbe, megbolydul a gerincvíz és az agyvíz. Teljesen vízszintesen kell feküdni, párna nélkül! és sokat inni, míg újratermelődik és kiegyenlítődik (a 12 óra elvileg elég). Én emelgettem a fejem, aminek iszonyú fejgörcs lett az eredménye, napokig derékszögben közlekedtem. Ha mégis megfájdul, a koffein javít rajta, fájdalomcsillapító semmit nem ér. Kávé, de jobb az energiaital! Sajna én már ezt 3 nap után tudtam meg, addig szenvedtem. :( Akkor hozott a férjem egy 1,5 literes energiaitalt, azt iszogattam, kortyolgattam napokig.
Problémamentes szülést és jó egészséget kívánok!!! :)
Köszönöm szépen, aranyos vagy. :)
Pont ma hallottam ezt a fekvés dolgot. Jó, hogy mondjátok, mert eszembe nem jutott volna magamtól. Úgyhogy, ezt is köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!