Mindent ki fogtok mosni vagy átöblíteni?
Figyelt kérdés
A hordozó és a babakocsi huzatát,a rácsvédőt baldachinnal,a lepedőjét,a kifogòját a textilpelusokat meg a plédet is?2013. máj. 6. 16:10
1/7 anonim válasza:
ebből egyedül a babakocsi huzatát (meg a hordozóét) nem öblíteném át
2/7 A kérdező kommentje:
És a többit hogyan mossam majd?
2013. máj. 6. 16:13
3/7 anonim válasza:
Használtan vettem a babakocsit, íg annak a huzatát is át mostam, vagyis mindent!!!
Ha örököl ruhákat, a tesóról, azt is átmosom!
Gondolj bele hányan megfogták míg varrták, majd a boltban...
4/7 anonim válasza:
Mindent, persze. A második babánál egyedül lehet, hogy a babakocsi huzatot nem fogom kimosni, meglátom.
5/7 anonim válasza:
A hordozót mindenképp, azt sokszor átmostam amúgy is, mert bukós gyerekeim voltak.
Rácsvédőm meg baldachinom nem volt, szerintem rettenetes porfogó, gondolj csak bele, milyen koszos lé jön ki egy függönyből! Szóval ha lett volna rácsvédőm, akkor 1-2 havonta kimostam volna, hogy ne a port szívja szegény gyerek.
A többit természetesen szintén kimosnám :)
6/7 anonim válasza:
Alap hogy mindent rendesen kimosok ami a pici bőréhez ér! Ha a mosógépbe nem is tudom betenni akkor is áztatom és szappannal mosom.
7/7 A kérdező kommentje:
A ruhákat azért nem írtam,mert az egyértelmű,ha használt ha új.A kocsink új lesz,de pont azért ne legyen "új szaga" meg a mindenféle vegyi cucc ha van benne tűnjön el.
2013. máj. 6. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!